2777
2789

اول که تو تخم بود نتونست بیاد بیروت خودم درش اوردم از تو تخم بعد دو روز دیدم دفع خوبی نداره الان ی ماه از اون روز میگذره این جوجه هر روز حالش داره بدتر میشه 

من اول فکر کردم مشکل معده داره کلی بهش آنتی بیوتیک میدادم کلی دارو که دفع خوبی داشته باشه یهو امروز بعد شست و شوش اومدم برعکس کنم شکمش خیس شده بود یهو متوجه یه چیزی شدم 

دیدم که یک طرف از بدنش یا استخوان اضافی داره یا کلا نداره 

مشکل از استخوان های بدنشه

من هی میگفتم چرا فرم بدنش اینشکلیه ولی حالا امروز متوجه شدم چرا

😭😭😭اط طرفی شکل و شمایل صورتش خیلی قشنگه خودش سیاهه از نوک چشماش تا بره زیر گردنش سفیده شکل بچه پنگوئن داره دلم نمیاد بزارم بمیره از ی طرفم میگم اگ زنده‌ بمونه بدتر زجر میکشه

🥲🥲بنظرتون دیگ بزارم به حال خودش که بره؟یا بهش برسم که زنده بمونه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش رسیدگی کن دیگه...دلت نمیاد که بکشیش

اره هی بهش میرسم ولی امیدوارم امروز راحت بشه خیلی امروز حالش بده خیلی کز کرده ی گوشه و جیک جیک میکنه

نمیدونستم همچین مشکلی داره