2777
2789

به نظرتون سایکوپت ها چجور آدم هایی هستن

یه مدتی روشون یکم دارم تحقیق میکنم و کمی اطلاعات

کوچیک ازشون دارم. شنیدم ضریب هوشیشون به حدی

بالاست که نزدیک به ضریب هوشی یه دانشمند هستش.

و سرعت عمل و تمرکز نسبتا بالایی دارن. و هیچ گونه

احساسی ندارن. و علاقه ی زیادی به حیوانات هم ندارن.

حس حسادت عجیب غریبی دارن. بعضی وقتا با خودم میگم خداروشکر که دارای اختلال سایکوپت نیستم درسته شخصیت جالب و عجیبی دارن. ولی واقعا انسان بدون احساسات حس پوچی و سنگ دلی شدیدی داره.🥺💚

اگه دلت گرفت تگم کن میام باهات درد و دل میکنم یه انسان ساده که عاشق صحبت با آدم های مختلف هستش.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واژه لاتین روانی میشه سایکوپت

برای اسکیزوفرنی هارو هم میگن. ولی اصطلاح روانی اصلا

جالب نیست.🥺💚

اگه دلت گرفت تگم کن میام باهات درد و دل میکنم یه انسان ساده که عاشق صحبت با آدم های مختلف هستش.

دور ترین کلمه برای توصیف یک فرد دارای اختلال روانی استفاده از واژه جالب برای شخصیتی که دارن

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
برای اسکیزوفرنی هارو هم میگن. ولی اصطلاح روانی اصلاجالب نیست.🥺💚

خب عزیزم سایکوپت همون دیگه فقط داری انگلیسی میگیش

من کاربر قديمي سایتم هیچ مردی حق نداره تو تاپیکای من بیاد

شما اصن می‌دونی خود کلمه سایکوپت یعنی چی ؟

بله عزیزم بیشترین آمار اتفاقات ج*نا*یی هم توسط این افراد

انجام میشه. ولی خوب خیلی کارشون رو تمیز انجام میدن.

توهم هم داشتی ؟ منم دو قطبیم ولی بستری نشدم الان تو فاز شیداییم دارو داغون میشم از فکرای منفی ...

نه توهم نداشت ولی دست ب خودکشی میزدم تاحالا سه بار

من کاربر قديمي سایتم هیچ مردی حق نداره تو تاپیکای من بیاد

نه توهم نداشت ولی دست ب خودکشی میزدم تاحالا سه بار

اها من دست به خودکشی نزدم 

ولی دو سه باری توهم داشتم 

روان پزشکا میگن  دلیلی برای بستریت نمی بینیم   میگن تو دو قطبیا عالی هستی 

ولی من جونم داره درمیاد تا عالی باشم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
اینایی که نوشتین رو من صدق می کنه دو قطبیم

نه عزیزم شخصیت دو قطبی اصلا هیچ ربطی به این قضیه

نداره. و اینکه اختلال تون توسط یه پزشک تایید شده؟ خود سرانه نمیشه گفت. ولی بعضی اختلال ها رو مثل ocd خود

آدم فقط میتونه تشخیص بده. بنده خودم اختلال ocd و وسواس فکری به بیماری رو دارم. زندگیم جهنم شده. پزشکم

یک دفعه رفتم قرص هاش رو قطع کردم چون پیش فعالی 

بزرگسال میاوردش برام. و منم ترجیح دادم قرص هاشو قطع کنم.🥺💚

دور ترین کلمه برای توصیف یک فرد دارای اختلال روانی استفاده از واژه جالب برای شخصیتی که دارن

من دید و نظر خودم رو نسبت بهشون گفتم. اگر دقت کنید

گفتم به نظرم.🥺💚

نه عزیزم شخصیت دو قطبی اصلا هیچ ربطی به این قضیهنداره. و اینکه اختلال تون توسط یه پزشک تایید شده؟ خو ...

اره ۳ تا دکتر دو قطبیم رو تایید کردن 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }