2777
2789
عنوان

یه حس عجیبی رو دارم تجربه میکنم

123 بازدید | 4 پست

خانمها شما وقتی در شرف ازدواج بودین یه حس غریبی نداشتین؟
یه جور خاصی نبودین که انگار حالتون قابل توصیف نباشه...چون داشتین یه خانواده تشکیل میدادین..قرار بوده شریک زندگی یه نفر بشین...؟
بعد یه سوال...این حس رو چجوری کنترل میکردین؟ آدم یه وقتایی شبیه خل و چلا میشه
من هنوز هیچ چیز قطعی برام وجود نداره ولی چون احتمالا دارم به ازدواج نزدیک میشم یه حال غریبی دارم....و همش فکر میکنم اگه قرار باشه از این نزدیک تر بشم چه حالی میشم!!
همیشه وقتی پیشنها یا خواستگاری بود خیلی برام نرمال بود...اما این سری چون یکم فرق داره حس میکنم تمام منطقی که همیشه داشتمو دیگه ندارم
در حدی که پتانسبل اینو دارم که هر وقت بحث ازدواج میشه منم با ذوق بپرم وسط یه چیزی بگم😂
این حس خیلی برام جدیده و تازگی داره
این هیجاناتم طبیعیه؟ یا من خل شدم؟ اخه هنوز حتی به نامزدی و عقد و...هیچی نرسیدم
اصلا هنور تو مرحله ما قبل مقدماتیم...و اینکه من هیچ وقت اینطوری نبودم

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
برای همین تازه عروسا یه جورین

وااای وااای استرس همینم دارم
من همیشه به یه جوری بودنای تازه عروسا گیر میدادم و الان خودم هنوز تازه عروس نیستم ولی یجوریم😂😂😂

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااای وااای استرس همینم دارم من همیشه به یه جوری بودنای تازه عروسا گیر میدادم و الان خودم هنوز تازه ...

عیبی نداره بقیه درک میکنن

مثل حالت عجیب نوجووناست شاید