2777
2789
عنوان

برعکس بقیه من عاشق این اخلاق های شوهرمم

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 29 پست
اتفاقا شوهرم به این معروفه که هیچ وقت حقش خورده نشده همه محل میگن فلانی همیشه انتقام خودشو میگیره پس ...

قشنگ مشخصه از اون شوهر ندیده هایی که جو گیر شدی از این اخلاق گند وگرنه کسی خوشش از کینه نمیاد هی شوهرم میگه شوهرم میگه انگار راوی پروفسور سمیعیه🤣🤣

خب الان چی کنیم؟ دست بزنیم برای کسی که به پیرمرد ۷۰ ساله بی احترامی میکنه و تز روشنفکری برداشته یا ک ...

اومدیم و به ۷۰ ساله احمق و خر بود فقط چون ۷۰ ساله متولد شده باید بهش احترام بذاریم؟ اتفاقا کسی که این همه عمر کرده و هنوز ببشعوره رو بیشتر باید سرزنش کرد 

در رابطه با انتقام هم شما همیشه حقتو همون لحظه میتونی بگیری؟ همچین چیزی ممکنه؟ اگر اینطوره خدا هم بی عرضس که صبر می‌کنه بعد از چند سال یا در دنیای دیگه تقاص گناه بنده رو ازش میگیره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قشنگ مشخصه از اون شوهر ندیده هایی که جو گیر شدی از این اخلاق گند وگرنه کسی خوشش از کینه نمیاد هی شوه ...

شما هم گه خوردی غلط اضافی کردی گوه اضافی میخوری بیای تو تاپیک های من 

اومدیم و به ۷۰ ساله احمق و خر بود فقط چون ۷۰ ساله متولد شده باید بهش احترام بذاریم؟ اتفاقا کسی که ای ...

دقیقا 

شوهرم یک‌بار دقیق عین شما می‌گفت وقتی خدا کینه ای از بنده خدا انتظار بخشندگی دارن

قشنگ مشخصه از اون شوهر ندیده هایی که جو گیر شدی از این اخلاق گند وگرنه کسی خوشش از کینه نمیاد هی شوه ...

شوهر ندیده شمایید که تو نامزدی هنوز هیچی نشده لنگ هاتونو دادید بالا از ذوق شوهر ما که تا روز ماه عسل نداشتیم بهمون دست بزنن

خودش از دو سال پیش کینه خواهر شوهرش رو به دل گرفته بعد اینجا شعار میده کورِ خودشه بینای مردم

جرات انتقام گرفتن ندارن 

ترسون 

از همه مهمتر متوهم این آدما همیشه برای بقیه نسخه می‌پیچن در حالی که زندگی خودشان پر از مشکله 

بقول فیلم پدرخوانده آدما ترسو میبخشن و شعار میدن چون جرات انتقام گرفتن ندارن وگرنه هیچ چیزی مثل انتقام آرامش بخش نیست..

بعله

چقدر زیبا درون‌مایه خودتون رو نشون دادید 

@niniyar_5‍ 

سلام

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

امیدوارم سال دگ اینجا تاپیک نزنی با عنوان 

شوهر کینه ایم 

کاربر قدیمی هستم از سال ۹۷😪تو ی تاپیک هایی که سوالات پیش پا افتاده میپرسن یا نشون میده طرف دانش آموزه اگه برم هم بدون هیچ نظر و لایکی ترکش میکنم ❌از روانشناسی و سوالات حقوقی سر در میارم سوالی بود بپرسید 🙏🏽مطمینم روزی استخدام رسمی میشم و بعنوان معلم رسمی مشغول به کار خواهم شد 😍رک و راست نظر میدم اعصابم ندارم 😄
شوهر ندیده شمایید که تو نامزدی هنوز هیچی نشده لنگ هاتونو دادید بالا از ذوق شوهر ما که تا روز ماه عسل ...

عزیزم چقدر بیکار و پیگیر بودی رفتی تاپیک های منو خوندی🤣🤣🤣ولی این موضوع اصلا به تو ربطی نداه دوست داشتن تو نامزدی اصلا بچه دار بشم مگه دوست پسرم بوده؟🤣🤣تو فعلا برو تو کف شوهرت

خودش از دو سال پیش کینه خواهر شوهرش رو به دل گرفته بعد اینجا شعار میده کورِ خودشه بینای مردم

عزیزم ممنون که اینقدر فضول مردمی🤣 تونستم همون لحظه ریدم به خواهرشوهرم به یک سال هم نکشید ولی این اخلاق خوبی نیست بیام نینی سایت پز بدم که اررهههه شوهر من احترام نمیذاره و کینه ایه😐خب که چی؟ درضمن شما گوه خور خودت باش