2777
2789

تازه چدا شدم 

دلم میخواد یه سفر زیارتی برم 

تابحال کربلا نرفتم 

حیلی احساس نیاز میکنم که روحم به آرامش برسه اما میترسم تنهایی سخت باشه

LilySlim Fitness goals tickers

وای خدا بعضی پدر مادرا واسه دختر مزلفشون بیشتر دختر مجردشون سخت میگیرن خدا کمکت کنه وگرنه با تور کربلا رفتن ک خوبه

امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب بجاش برو مشهد،قم چه کاریه من که بودم نمیرفتم تو کشور خودمون هستو ول میکنی میری جای پر خطر اونم کربلا با جای دیگه چه فرقی داره مهم اینه که دوست داری زیارت ائمه بری که اینجام میشه

من عاشقم  عاشق این دنیایه دیوانه  

نه چرا خطرناک باشه الان همه میرن فقط نزار کسی برات تصمیم گیری کنه یعنی چی نزاشتن تنهایی برم مشهد !بهشون بگو مگه شما چند سال زنده اید که پیش من باشید !خدا نکرده بعد از مرگ پدرت میخوای چیکار کنی از الان. یاد بگیر مستقل باش

مادرم از تنهایی سفر کردن خاطره یخوشی نداره 

پارسال من و مامانم و دخترم رفتیم مشهد 

رسپشیون هتل که مرد میانسالی بود 

بیشعور گیر داده بود به ما 

همش نگاهمون میکرد و از مامانم پرسیده بود دخترت مطلقه هست 

مامانم هم حالشو گرفته بود 

اون موضوع باعث شده 

نگران بشن

LilySlim Fitness goals tickers