2777
2789

سلام دوستان مامان محمد نیکان عزیزم انشالله نی نی گلمونو سلامت بغلت بگیری عزیز از صمیم فلبم برات آرزو میکنم بزرگ شدنش دکتر شدنش داماد شدنش بابا شدنش همه رو ببینی.

خانما تروخدا اصرار به زایمان طبیعی نداشته باشین درسته الان خیلی تبلیغه واسه زایمان فیزیولوژیک ولی تروخدا بیمارستانهایی که ماماهای مجرب دارن انجام بدین یا حداقل مامای خصوصی بگیری سونوی هفته های آخر دقیق نیست بخاطر اینکه بچه بزرگ شده فضای رحم و پر کرده تخمینی که واسه وزنش واسه دور سرش دستگاه میده احتمال خطای زیادی داره من من تو 40 هفته 3 روز اصلا لگنم باز نشده بود دکترم میگفت تا هفته دیگه هم باز نمیشی باید سزارینت کنم منم از سزارین میترسیدم دکتر گفت اصلا ازین لحطه به بعد حتی 1 دقیقه هم بارداریتو حایز نمیدونم ختم بارداری واست تائید کردم برو همین الان بخواب بجه رو بگیرم من انگار غم دنیا ریخت تو دلم گفتم الان نه آمادگی ندارم فردا صبح بچه رو بگیرین دکترم هم گفت باشه اومدم خونه منشیش دوباره بهم زنگ زد گفت دکتر اصرار داره غروب بستری شی نشد فردا 6 صبح  باش خدا خیرش بده که اینقدر پیگیر بود الان که فکر میکنم میگم چرا همجین حماقتی کردم چرا اینقدر خیره شده بودم اگه زبونم لال چیزی میشد چی اینقدر از زایمان طبیعی شنیدیم که همه دلمون میخواد طبیعی زایمان کنیم ولی بابا قبول کنین همه نمیتونن من لگنم تنگ بود دور سر بچم زیاد بود اصلا وارد لگن نشد دکترم که هر روز دعاش میکنم گفت حتی اگه القای زایمانت هم کنم بازم پیشرفت نمیکنی لگنت باز بشو نیست.شب که اومدم خونه خالم گفت مادرت زایمانهای سختی داشت 48 ساعت درد میکشد تا بچش دنیا بیاد ریسک نکن.این حرفو شنیدم صبحش رفتم واسه سزارین.دکتر تا شکمم و باز کرد گفت داشتی چه ریسکی میکردی بچت درشته همین جاست اصلا تو لگن نرفته دور سرش 10 سانت از لگنت بیشتر بوده هم خودتو میکشتی هم بچتو.یادمه دکتر سریع داد زد بدو ساکشن و بیار خیلی پشتش زد تا صدا گریشو شنیدم فقط اشک میریختم همش میگفتم خدایا این چه کاری بود من کردم بچمو به من ببخش.درسته خیلی ها خیلی ها تکرار میکنم خیلی ها زایمان طبیعی داشتن راضین ولی بعضیام نه.بچشونو 9 ماه انتظارشونو همه امیدشونو از دست دادن تروخدا همه جوانب و بسنجین حتما سونوی لگن برین لگن تنگی دارین اقدام نکنین واسه طبیعی.

نکنین اصرار بیخور برای زایمان طبیعی نداشته باشین.تو سزارین ممکنه واسه مادر خطر داشته باشه ولی لااقل بچه سلامت دنیا میاد.به تظر من مادری که حاضره خار تو چشمم بره ولی تو پای بچش نه عواقب سزارین و بجون بخره بهتره. الان شاید خیلیها بیان شاکی شن چرا خانمهای باردار و میترسونی این ترسوندن نیست عزیزم آگاهی دادنه از همه جوانب اطلاع داشته باشن همه خطرات و بسنجن بعد انتخاب کنن.کم نیست تو همین سایت مامانایی که بخاطر ماماهای بی تحربه همه امیدشونو تو خاک گذاشتن.تو تایپیک همین دوست عزیزمون حداقل 5 نفر باهاش همدرد بودن.

موافقم عزيزم ! من خودم بچم توي سونو nst هيچ حركتي نداشت دكتر فرستاد سزارين اورژانسي ، اگه ب حرفش گوش نميدادم و رو زايمان طبيعي پافشاري ميكردم خدا ميدونه چي سر پسرم ميومد

منو پسرم...شما همه...خخخخخخخخ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرم میگفت تو بیمارستان اون زمان که منو باردار بودن من نچرخیده بودم موقع دردش که شد یه مامایی بود هندی بود اون زمان تو ایران دکتر و مامای هندی زیاد بودن اینقدر با تجربه بود از روشکم مادرم منو چرخوند تو شکمش سرم اومد پایین اون زمان خیلی مامانا طبیعی زایمان میکردن باید قبول کنیم پزشکی یه علم تجربیه اون ماماها دیگه نیستن اونایی که خیلی کار بلدن تعدادشون انگشت شماره باید وزارت بهداشت حضور پزشک متخصص زنان زایمان و رو زایمان طبیعی اجباری کنه شاید اون موقعه خطرات کم شه وقتی درد شروع شده وقتی مادر تو بیمارستان بستری شدن باید مرتب قلب جنین چک بشه این دوستمون از صبح تا ظهر کسی سراعش نرفت بچه بی حرکت شد مادر از شدت درد متوجه نشد ماماها کجا بودن چرا قلب بچه رو چک نکردن حداقل اگه مامای خصوصی داشته باشین باز بهتره این کارارو خودش حواسش هست انجام میده براتون.تروخدا حواستونو جمع کنین به فکر تی نیامون باشین😦 ارزو میکنم همتون نینیاتونو سلامت تو بغلتون بگیرینشون.

منم اصرار ب طبیعی داشتم ولی دکترم خدا خیرش بده هر روز دعاش میکنم گفت لگنت تنگه ممکنه با امپول فشار درد بکشی ولی 30 درصد احتمالش هس بتونی من ریسک نمیکنم و سزارینم کرد بعدن گفت ک نمیخواسته اون موقع استرس بده ولی ممکن بوده بخاطر تنگی لگن بچه امو از دست بدم

موافقم عزيزم ! من خودم بچم توي سونو nst هيچ حركتي نداشت دكتر فرستاد سزارين اورژانسي ، اگه ب حرفش گوش ...

خدا نگهش داره واستون نمیدونم چرا اینقدر ادم لجباز میشه الان که فکر میکنم میگم چه اصراری بود اخه به طبیعی چرا من اینقدر اصرار داشتم. ای کاش واسه این دوستمون هم دکتر مجبورش میکرد به سزارین.حالا باز خداروشکر که دومیشو تو راه داره دعا کنین دل شکستش شاد شه.انشالله به سلامت بغلش بگیره.

اخه سزارین هم خطرناک هست

دختر عمه شوهرم حین سزارین خونریزی کرد..تا حد مرگ رفت..بچش هم اعزام کردن به شهر دیگه

دوستم سزارین کرد.دکتر رودهاشو بخیه زده بود..الان5بار باردار شده همش سقط میکنه..دکتر دومی دکتر خیلی خوبی بود

اخه سزارین هم خطرناک هست دختر عمه شوهرم حین سزارین خونریزی کرد..تا حد مرگ رفت..بچش هم اعزام کردن به ...

من تشویق به سزارین نمیکنم یا نمیگم هیشکی نره طبیعی زایمان کنه میگم همه حوانب و بسنجین سونوی لگن برن لگن حواب بده قلب بچه میزون باشه مامای کار بلد باشه اره خوبه وقتی لگن باز نشده یعنی جواب گو نیست سریع باید سزارین کنن نه اینکه دست دست کنن اینکه روده دوخته شه احتمالش 1 در میلیونه یا خونریزی بیفته بازم جنین دچار خطر نمیشه مگر اینکه قبلش تو فشار بوده دیر سزارین شده.من بعد ازون تجربه ایکه نزدیک بود زبونم لال تلخ بشه به هیچ وجه هر خانم بارداری ببینم تشویقش به زایمان طبیعی نمیکنم.انشالله شما هم بسلامت تو بغلت بگیریش.اگه قصد زایمان طبیعی داری مامای خصوصی بگیر مرتب ازش بخواه قلب پسرتو چک کنه به ماماهای بیمارستان یه چی بگی بهشو برمیخوره طلبکار میشن ازت اما مامای خصوصی پولش دسته توئه هرچی بگی گوش میده اگه قلبش ضعیف شد سریع بگو سزارینم کنین اصلا وقت و تلف نکن.

من تشویق به سزارین نمیکنم یا نمیگم هیشکی نره طبیعی زایمان کنه میگم همه حوانب و بسنجین سونوی لگن برن ...

نه همون هفته38سزارین کردن دختر عمه شوهرم رو..

صد در صد مادر باید معاینات قبل زایمان بره

من خودم هفته38معاینه لگن رفتم دکتر گفت لگنت عالیه..اگه یه درصد تنگ بود خوب سز میکردم

اتفاقا برا دومی میخوام ماما خصوصی بگیرم..البته اگه امکانش رو داشتم قابله میبردم بیمارستان زایمان کنه نه ماما