سلام دوستان مامان محمد نیکان عزیزم انشالله نی نی گلمونو سلامت بغلت بگیری عزیز از صمیم فلبم برات آرزو میکنم بزرگ شدنش دکتر شدنش داماد شدنش بابا شدنش همه رو ببینی.
خانما تروخدا اصرار به زایمان طبیعی نداشته باشین درسته الان خیلی تبلیغه واسه زایمان فیزیولوژیک ولی تروخدا بیمارستانهایی که ماماهای مجرب دارن انجام بدین یا حداقل مامای خصوصی بگیری سونوی هفته های آخر دقیق نیست بخاطر اینکه بچه بزرگ شده فضای رحم و پر کرده تخمینی که واسه وزنش واسه دور سرش دستگاه میده احتمال خطای زیادی داره من من تو 40 هفته 3 روز اصلا لگنم باز نشده بود دکترم میگفت تا هفته دیگه هم باز نمیشی باید سزارینت کنم منم از سزارین میترسیدم دکتر گفت اصلا ازین لحطه به بعد حتی 1 دقیقه هم بارداریتو حایز نمیدونم ختم بارداری واست تائید کردم برو همین الان بخواب بجه رو بگیرم من انگار غم دنیا ریخت تو دلم گفتم الان نه آمادگی ندارم فردا صبح بچه رو بگیرین دکترم هم گفت باشه اومدم خونه منشیش دوباره بهم زنگ زد گفت دکتر اصرار داره غروب بستری شی نشد فردا 6 صبح باش خدا خیرش بده که اینقدر پیگیر بود الان که فکر میکنم میگم چرا همجین حماقتی کردم چرا اینقدر خیره شده بودم اگه زبونم لال چیزی میشد چی اینقدر از زایمان طبیعی شنیدیم که همه دلمون میخواد طبیعی زایمان کنیم ولی بابا قبول کنین همه نمیتونن من لگنم تنگ بود دور سر بچم زیاد بود اصلا وارد لگن نشد دکترم که هر روز دعاش میکنم گفت حتی اگه القای زایمانت هم کنم بازم پیشرفت نمیکنی لگنت باز بشو نیست.شب که اومدم خونه خالم گفت مادرت زایمانهای سختی داشت 48 ساعت درد میکشد تا بچش دنیا بیاد ریسک نکن.این حرفو شنیدم صبحش رفتم واسه سزارین.دکتر تا شکمم و باز کرد گفت داشتی چه ریسکی میکردی بچت درشته همین جاست اصلا تو لگن نرفته دور سرش 10 سانت از لگنت بیشتر بوده هم خودتو میکشتی هم بچتو.یادمه دکتر سریع داد زد بدو ساکشن و بیار خیلی پشتش زد تا صدا گریشو شنیدم فقط اشک میریختم همش میگفتم خدایا این چه کاری بود من کردم بچمو به من ببخش.درسته خیلی ها خیلی ها تکرار میکنم خیلی ها زایمان طبیعی داشتن راضین ولی بعضیام نه.بچشونو 9 ماه انتظارشونو همه امیدشونو از دست دادن تروخدا همه جوانب و بسنجین حتما سونوی لگن برین لگن تنگی دارین اقدام نکنین واسه طبیعی.
نکنین اصرار بیخور برای زایمان طبیعی نداشته باشین.تو سزارین ممکنه واسه مادر خطر داشته باشه ولی لااقل بچه سلامت دنیا میاد.به تظر من مادری که حاضره خار تو چشمم بره ولی تو پای بچش نه عواقب سزارین و بجون بخره بهتره. الان شاید خیلیها بیان شاکی شن چرا خانمهای باردار و میترسونی این ترسوندن نیست عزیزم آگاهی دادنه از همه جوانب اطلاع داشته باشن همه خطرات و بسنجن بعد انتخاب کنن.کم نیست تو همین سایت مامانایی که بخاطر ماماهای بی تحربه همه امیدشونو تو خاک گذاشتن.تو تایپیک همین دوست عزیزمون حداقل 5 نفر باهاش همدرد بودن.