2777
2789
عنوان

بیاید بگید چیکار کنم

1777 بازدید | 55 پست

من زیاد نه انا تا حدودی روی حجاب حساسم اما شوهرم اینطوری نیست حالا قراره بریم مسافرت هفته قبل من یه مانتو مشکی مجلسی گرفتم گفتم دیگه مانتو نمی خوام شوهرم زیاد از مانتو راضی نبود دو شب پیش به اصرار خودش  دوتا از این مانتو جلو بازا با شلوار کرمی برام خریده

در صورتی که من اصلا ساپورت  دوست ندارم اونم رنگ روشن خیلی از دستش ناراحت شدم گفتم تو داری نظرتو بهم تحمیل میکنی

اما اون میگه دوست دارم زنم اینجوری بگرده  بخدا برام  خیلی سخته  از طرفی میدونم باهاش  مخالفت کنم قهر میکنه  دلم نمی خواد مسافر تم خراب شه به نظرتون چیکار کنم

خوب بگو رنگ ديگه برات بخره مشكلت با ساپورته يا مانتوها

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام. عیب نداره اگه شوهرت دوست داره بپوش ولی بهش بگو همه جا نمی پوشم. جاهایی که با هم هستیم و زیاد توی عموم نباشه. مثلا با هم دارین میریم مهمونی یا دارین میرین رستوران. جاهایی که با هماشین هستین

اونم دوست داره توهم سخت نگیر حالا جلو مانتورو یکم ببند یه سنجاق خوشگل بزن خودتم زیاد اذیت نشی

بیا حالا قهوش با من شکلاتش هم با تو

ساپورتم اگر حالت لي باشه كه بد نيست،اما سابورت كرم بيرون تو خيابون خيلي جاالب نيست مخصوصا بعضي كرم رنگا انگاررنگ پامن يدونه دارم كتون كاغذيه ساپورت مانند هم هست واقعا بيرون اصلا روم نميشه بپوشم فقط مهموني

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

شايد نظر من اشتباهه فقطم نظر منه اما پوشش به نظر من معني نداره به خاطر شوهرت مردا معمولا عمرا چيزي كه راحت نباشن به خاطر زنشون بپوشن  اصلا ربطي به نوعش نداره يكي ميگه بايد با حجاب باشي يكي از اونور پوشش كاملا شخصيه خود فرد بايد راحت باشه از هر نوعي

ساپورتم اگر حالت لي باشه كه بد نيست،اما سابورت كرم بيرون تو خيابون خيلي جاالب نيست مخصوصا بعضي كرم ر ...

نه پارچه آیه کشی اما رنگش زیاد بابدن یکی نیست خودم سفید ترم 

خودت بهتر ميدوني ،اما من ناراحت ميشم همسرم بخاد ذوق كنه زنشو شبيه بقيه كنه، چشمش هرز بره نگيد اين حرفا رو توهين به همسرته يعني انقد مرد ضعيف كه با دو تا لباس تو تن بقيه چشمش هرز بره

به هر حال خودتهمسرتو بهتر ميشناسي خودت شرايطتو بسنج ببين وقتي با خودش هستي ببوش

بنظرم بپوش با مراعات کامل حجاب روسری و جوراب و... و شیک و مرتب اگه هم تنگ باشن بگو تنگه و تمام 

مَن جَاءَ بِالْحَسَنَةِ فَلَهُ عَشْرُ أَمْثَالِهَا ۖ وَمَن جَاءَ بِالسَّيِّئَةِ فَلَا يُجْزَىٰ إِلَّا مِثْلَهَا وَهُمْ لَا يُظْلَمُونَ.
ای بابا چه شرایط سختی!!! به حرفش گوش کن چاره ای نداری

فامیلای شوهرم خیلی خاله زنکن  پارسال یه مانتو طرح سنتی گرفتم 

جاریم تو روی خودم

گفت ( به شوهرم گفتم مثل مانتو اتنا برام بگیر گفته لازم نکرده تو هم می خوای مثل اتنا جلب توجه  کنی) 

انقدر دلم شکست از حرفش  حالا این جاریم نوه داره خودشو با من میکنه یکی 

دیشب به شوهرم گفتم من اگه  اینا رو بپوشم  خانوادت  یه تهمت  بزرگتر بهم میزنن  

میگه غلط کرده هر کسی حرف بزنه 

کلا هر چی بهونه  بیارم یه جوابی داره