2777
2789

رو رعایت نکنند چیکار می کنید؟

مثلا دیگ علنی کرده باشید این خبر رو ولی طرف به بهانه ی اینک قبول ندارم باهاتون صمیمی برخورد کنه

من از دختر به پسر دارم تغییر جنسیت میدم و ی سری از رفیقای دخترم هنوز قلب میفرستن یا گرم میگیرن من خوشم نمیاد اینجوری رفتار میکنن دوست ندارم جز همسرم کسی بتونه این رفتارو داشته باشه یا بهم نزدیک بشه

شما باشید چطور رفتار می کنید باهاشون؟

لطفا در مورد خود تغییر جنسیت سوال نپرسید من اختلالم توسط پزشک قانونی تایید شده و برای شناخت این اختلال میتونید توی گوگل در مورد ترن.س سکشوال تحقیق کنید

مرسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاملا جدی بهشون همینو بگو بعد چند بار شوخی خودشون حدشون متوجه میشن 

+از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی؟ _گفتش دو روز آمریکا درس میدم.. بعد یه روزم انگلیس درس میدم.. یه چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂✋🏻
دختر بودی، بعد رفیقات هم دخترن، خوشت نمیاد باهات راحت رفتار کنن چون فقط همسرت باید اینجوری باهات رفت ...

من دختر بودم الان دارم عمل میکنم و شرعا پسر محسوب میشم

الان رفیقت پسر باشه دستت رو میندازی دور گردنش یا عزیزم بهش میگی؟😐

منم همه ی رفیقام دختر نیستن رفیق پسرم زیاد دارم ولی اونا رو نمیتونم بندازم دور ک

کاملا جدی بهشون همینو بگو بعد چند بار شوخی خودشون حدشون متوجه میشن

طرف خودش شوهر داره

نمیدونم نمیترسه اینطوری گرم میگیره با من

یعنی شوهرش قانع میشه این بهش بگ من قبول ندارم تغییر جنسیت ش رو؟😐

منک شوهرش بودم خیلی بد برخورد میکردم باهاش 

داداش چقد سخت میگیری ://یه قلب فرستادن که چیزی نیست ..و خب بندگان خدا چیکار کنن؟ایگنورت کنن و بهت اه ...

نه نگا من مشکلم فقط قلب نیس

مشکلم اینه طرف شوهر داره به من میگ عزیزم

دستشو میندازه دور گردنم

ی جور رفتار میکنه انگار اتفاقی نیوفتاده

پس فردا حاشیه درست میشه

شما خودت به رفیق پسرت میگی عزیزم و گلم؟

قطع رابطه کن باهاشون

طرف خودش شوهر داره

نمیدونم نمیترسه اینطوری گرم میگیره با من

یعنی شوهرش قانع میشه این بهش بگ من قبول ندارم تغییر جنسیت ش رو؟😐

منک شوهرش بودم خیلی بد برخورد میکردم باهاش 

طرف خودش شوهر دارهنمیدونم نمیترسه اینطوری گرم میگیره با منیعنی شوهرش قانع میشه این بهش بگ من قبول ند ...

قاطعانه بگو من الان جنس مخالف شمام نامحرم به حساب میام شما هم همسر داری اگه این صمیمیت رفتارت رو کم نکنی ارتباط مون قطع میکنم

+از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی؟ _گفتش دو روز آمریکا درس میدم.. بعد یه روزم انگلیس درس میدم.. یه چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂✋🏻
نه نگا من مشکلم فقط قلب نیسمشکلم اینه طرف شوهر داره به من میگ عزیزمدستشو میندازه دور گردنمی جور رفتا ...

بیخیال چه اهمیتی داره؟

حاشیه هم درست شه تقصیر تو نیست 

بلی میگم

اگه با دوست پسرم صمیمی باشم معلومه که میگم.

ببین عزیزم 

من درک میکنم چی‌میگی 

ولی خب حقیقت اینه که باید بپذیری چون قبلن باهات صمیمی بوده

طرف یهو نمیتونه به خودش بگه که 

اوکی‌این پسره باید صمیمی نباشم 

تو در هرحال دوستشی.

بله اینکارو میکنیم .بخصوص اگه باهاش صمیمی باشیم

حرفی ندارم دیگ😐😂

البته آدمها متفاوتن من دوست ندارم جنس مخالف باهام صمیمی باشه

با چند تا دختر صمیمی شدم تهش به پیشنهاد رابطه از سمت شون ختم شد چرا؟

چون بشم سرگرمی شون دوراشونو بزنن و برن

وگرنه منی ک بچه دار نمیشم در آینده خیلی کم پیش میاد کسی به قصد ازدواج بهم پیشنهاد بده

منم از روابط کوتاه مدت خوشم نمیاد حالا هر چقدرم دختره خفن باشه