2777
2789
عنوان

طرف اصلا بگیر نبوده

332 بازدید | 9 پست

داییم تو دوران طلاقم که دوسال درگیر بودم دوستشو هی معرفی می‌کرد بهم و عکساشو میفرستاد برام ولی طرف یبارم پا پیش نزاشت خودم تو عقد جدا شدم ولی ایشون یه بچه دارن هی بهم می‌گفت بیا بریم خونه و زندگیشو نشونت بدم منم میگفتم اون باید بیاد چرا من بیام ...خونش یه شهر دیگس خلاصه که هی اصرار و اصرار همین که طلاقمو گرفتم دیگه حرفی ازش نزد یبارم اومد دنبال داییم جلو در ما داییم زنگ زد به مامانم که چرا نیومدی پایین ببینیش؟ طرف می‌تونست یه جعبه شیرینی بخره بیاد هم منو ببینه هم خانوادمو که اصلا نیومد هی داییم هم مسخرمون میکرد که بعد محرم میاد یا بعد ماه رمضون طرف اصلا زن نمی‌خواسته دایی احمق من به زور هلش می‌داده سمت من خوبه از اولشم گفتم نه مردم چی فکر میکنن واقعا

یه آدم تنها که جز خدا کسیو نداره به رسم رفاقت برای ازدواجم یه آدم مومن و صالح کسی که کنارش به خدا نزدیکتر شم یه صلوات بفرست برام ..یا امام رضا خودت میدونی تو دلم چی هست 

اصلااااا بهش فکرم نکن ... به بابات یا مامانت بگو که داییتو بشونن سرجاش

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلااااا بهش فکرم نکن ... به بابات یا مامانت بگو که داییتو بشونن سرجاش

جالبه ما رو کچل کرده بود که جواب بدیم بهش هی پیش من ازش تعریف میکرد بعد الان ماه به ماه یه زنگ نمیزنه به مامانم 

یه آدم تنها که جز خدا کسیو نداره به رسم رفاقت برای ازدواجم یه آدم مومن و صالح کسی که کنارش به خدا نزدیکتر شم یه صلوات بفرست برام ..یا امام رضا خودت میدونی تو دلم چی هست 
برا ازدواج صلوات فرستادم

قربونت برم  عزیزم ممنون ایشالا خیر ببینی

تقصیر داییته ن اون آقا شاید دلش نمیخاست مزدوج شه

منم همینو میگم واقعا کارش زشت بوده الان طرف پیش خودش چی فکر می‌کنه حتما میگه می‌خواسته دختر خواهرشو به من غالب کنه