2777
2789
عنوان

تصادف کردم میاین

1164 بازدید | 29 پست

بچه ها من امروز تصادف کردم و طرف مقابل مقصر بود، بیمه نداشت ماشین و جدای از اون به دلیل پرداخت نکردن جریمه توقیفش صادر شده بود و باید می‌رفت پارکینگ، الان از کجا باید بدونم ماشینش پارکینگ رفته یا نه

با ماشینش کاری نداشته باش

یا صورتجلسه یا کروکی و مدارک ماشینش باید دست تو یا افسر باشه....

روز اداری میری راهنمایی و رانندگی یا کلانتری صورتجلسه رو میبری دفتر الکترونیک خدمات قضایی بعدم که دادسرا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با ماشینش کاری نداشته باشیا صورتجلسه یا کروکی و مدارک ماشینش باید دست تو یا افسر باشه....روز اداری م ...

چیزی بهم ندادن، فقط افسر هم مدارک من و گرفت هم اون که البته گفت گواهی نامه همراهم نیست کارت ملیش رو گرفت

اگرم که هیچی نداری فقط شماره پلاکو باید ببری دفتر خدمات الکترونیک قضایی تا رو پلاک دستور قضایی حکم ت ...

راهی ندارد بفهمم ماشین الان توقیف شده یا نه؟

خب چیزیم ندادن مهم نی راهنمایی رانندگی اومد یاکلانتری؟

ماشین راهنمایی رانندگیاومد یا کلانتری باید بری همون جا وقت اداری تا پرونده ای تشکیل بده یا کاری انجام بدن واست بعدم ببری دادسرا...

راهنمایی رانندگی، میترسم با مامور زد و بند کرده باشن

اصلا میزد فرارم میکرد شماره پلاکشو داشته باشی میبری دفتر خدمات الکترونیکی قضایی تا پلاکشو توقیف کنن و دستور قضایی بره تو ثنا واسش اونوقت بهت زنگ میزنه تا رضایت بگیره ازت ....مامور مهم نیست دفتر خدمات الکترونیکی مهم تره

ولی قبلش برو راهنمایی رانندگی تا گزارشی کروکی کشیدنو بگیری