2821
2789

قفل دستبند 

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چجوری عزیزم میشه یکم توضیح بدی؟

برو چرم فروشی بگو دستبند چرم واست درست کنن و بگو میخوای موهای بافته شده بهش وصل کنی خودشون درست میکنن 

یا پیج توی اینستا هم زیاد هست موهاتو واسشون ارسال میکنی درست میکنن واست

یه کم که سنم کمتر بود حس میکردم خیلی کار جالب و رومانتیکیه ولی هیچ وقت موهای خودمو ندادم فکر کردم شاید براش جالب نباشه ولی واقعا دوست داشتم یه دستنبند از موهاش داشته باشم موهاش فر و خرمایی و پر بود من عاشق موهاش بودم. حیف که نیستش تا یه دستبند ازش بگیرم😁

به خاطر من ۳ سال کوتاهشون نکرد که بلند بشه. اما وقتی کات کردیم فرداش موهاشو کوتاه کرد

یه کم که سنم کمتر بود حس میکردم خیلی کار جالب و رومانتیکیه ولی هیچ وقت موهای خودمو ندادم فکر کردم شا ...

آخییی. من خودم میخواستم یکی بخرم بهش بدم. ولی دوست دارم همیشه یه بخشی از من همراهش باشه  

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز