2777
2789

بچه ها من با توجه بدو تاپیک قبلی درباره کات با نامزدم فهمیدم نه تنها اون پسر بلکه خودمم پارانوئید داشتیم🤣

نه من میتونستم اونو تحمل کنم نه اون منو و اسم این کارمونو میزاشتیم غیرت و از سر دوست داشتن

از شوخی گذشته خیلی دلم براش تنگ شده خاطرات خوبی داشتیم ۴ سال باهم بودیم و خیلی برنامه ها برا زندگی داشتیم ولی خودم تحمل این اخلاقش دیگه نداشتم تا تکون میخورم میگفت خیانت کرده حتی منم همینطور بهش نگاه میکردم و تهمت میزدم خیلی وقتا و قهمیدم که انگار کار درستی بود که کات کردم چون هم خودم اذیت میشدم هم اون پسر 🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افرین ک باز نگفتی وسواس فکری😂هیچ کاری نمیشه کرد باید برن روانشناس اختلال شخصیتشونو درمان کنن

۶ بار تعلیق شدم ب دلیل کمبود شماره این کاربری در دست دو دختر خاله است .بیشتر مواقع در دست دختر خاله بزرگس

نمیخوای بری پیش تراپیست راهکار بهت بده 

رابطه بعدی ب مشکل نخوری عزیزم 😘❤️

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️
نمیخوای بری پیش تراپیست راهکار بهت بده رابطه بعدی ب مشکل نخوری عزیزم 😘❤️

🙂نمیخوام ازدواج کنم وقتی این اخلاقم چون انگار درست بشو نیست و نمیتونم هم کنار بزارم واقعا اون پسر رو هم درک میکنم چون خودم همینطوری ام و نمیتونم این رفتار رو کنار بزارم 

😃😂آره بابا فهمیدم اوضاع رابطه ما خیلی خیط بوده قشنگ

اره .خب حداقل اوضات رابطه بفدیتو درس کن اگه شرایط جور شد حتما دوتلتون برید مشاوری روانشناسی چیزی ک مشکلی براتون پیش نیاد اگه طرف قبول کرد بیاد اونم ول کن چون منطقی نی و دنبال حل مشکلات نی

۶ بار تعلیق شدم ب دلیل کمبود شماره این کاربری در دست دو دختر خاله است .بیشتر مواقع در دست دختر خاله بزرگس

اره .خب حداقل اوضات رابطه بفدیتو درس کن اگه شرایط جور شد حتما دوتلتون برید مشاوری روانشناسی چیزی ک م ...

🤕آره خب شما درست میگی ولی من خودم تا فهمیدم پارانوئید درمان نداره نمیتونم وارد رابطه دیگه ای بشم که طرفمون اذیت کنم

چون هر چی نگاه کردم این آقا شدت پارانوئید نسبت به من خیلی کمتر بود و انگار من باعث تشدید این اخلاقش شدم

🤕آره خب شما درست میگی ولی من خودم تا فهمیدم پارانوئید درمان نداره نمیتونم وارد رابطه دیگه ای بشم که ...

اره خب ولی شدیدش ک ب مرحله توهم برسه درمان نداره .ولی تا ب اون مرحله نرسیده با تراپی میشه درساش کرد .شمام مطمئن نیستیم ک پارانویا داری ب این داحتیا نی ک فقط ی تراپیست میتونه تشخیص بده منم مطمئن بودم ک پرانویا دارم و راونیم ولی رفتم دکتر گف هیچیت نی شما ترس از این بیماری رو داری فقط و بیماری های دیگه برا همین ممکنه رفتارتو مثل اونا کنی و بعد استرس بگیری ک این بیماری رو داری و گفت ک مشکلت وسواسه .شمام ممکنه مشکلت کمبود عزت نفس و اعتماد بنفس باشه و فقط برو دکتر خوب خودش تشخیص میده برت