2777
2789
عنوان

بچه ها وقتی هم زن هم شوهر پارانوئید باشن چی میشه😀🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 30 پست
اره خب ولی شدیدش ک ب مرحله توهم برسه درمان نداره .ولی تا ب اون مرحله نرسیده با تراپی میشه درساش کرد ...

تمیدونم مثلا تا یکی از اقوام خانوم بهش پیام میداد من میگفتم تو خیانت کردی یا روبه روی خانما می‌نشست صحبت عادی میکرد و خانوم هم می‌خندید من ناجور با این آقا رفتار میکردم خیلی رو مخش میرفتم و تا ی ذره کار داشت و نمیتونست باهام حرف بزنه فکر میکردم داره خیانت میکنه بعد اون این آقا هم رفتارش بدتر و بدتر شد خیلی هم بد 

و منم نمیدونستم که هم من این مشکل رو دارم هم خودش 

ولی من انگار سطحشو برای اون آقا بدتر کردم چون سطح اختلال من خیلی بیشتر بود

توهم؟چطوریه؟

🙂نمیخوام ازدواج کنم وقتی این اخلاقم چون انگار درست بشو نیست و نمیتونم هم کنار بزارم واقعا اون پسر ر ...

هر جور صلاح میدونی عزیزم ❤️ مراقب حالت باش

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تمیدونم مثلا تا یکی از اقوام خانوم بهش پیام میداد من میگفتم تو خیانت کردی یا روبه روی خانما می‌نشست ...

ن بابا توهم یعنی فک میکنن همه دارن براشون نقشه میکشن ک بکشنشون .رئیس جمهور و اطلاعات و رهبر همه دنبالشونن یا تو تلویزیو نشونشون میدن و همس توهم توطعه دارن فک میکنن همه براشون توطعه درس میکنن میترسن برن بیرون ک نکنه دشمنای خیالیشون بکشنشون و ب همه شک دارن میترسن وقتی بایکی حرف می نن صداشونو ظبط کنه و ببره ب دشمنای خیالس نشون بده .فک میکنن از رهبر مهم ترن و همه درحاا نقشه کشیدن براشونن

۶ بار تعلیق شدم ب دلیل کمبود شماره این کاربری در دست دو دختر خاله است .بیشتر مواقع در دست دختر خاله بزرگس

مرسی قشنگ خانوم🥰😘

قشنگ ک تویی جانم 😍❤️

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️
ن بابا توهم یعنی فک میکنن همه دارن براشون نقشه میکشن ک بکشنشون .رئیس جمهور و اطلاعات و رهبر همه دنبا ...

🤣🤣🤣وای فکر کنم من به مرحله توهم هم رسیده بخدا خیلی دقتا وارد مکان عمومی میشم یا وارد اتاقی میشم یا حتی حال خودمون چک میکنم ببینم دوربین و اینطور چیزا نیست یا دقیقا همین چیزایی که گفتید رو دارم🫠من امشب فهمیدم ک واقعا کار درستی بود جدا شدیم حداقل اون پسر شاید درمان بشه ولی من نه اینطور که پیداس

🤣🤣🤣وای فکر کنم من به مرحله توهم هم رسیده بخدا خیلی دقتا وارد مکان عمومی میشم یا وارد اتاقی میشم ی ...

حاجی اشتباه میکنی .این بیمار ها ی چیز دیگه دارن ک ههههیییچ وقت ب هییییچ عندان قبول نمیکنن ک بیمارن من باهاشون زندگی کردم میفهممشون .اگه بشون بگی بیمتری ک حتی ممکنه تورو بکشن و انکار میکنن از اینجا ک گفتی من مطمئنم بیمارم دیگه مطمئن شدم گ نیستی چون این ی خصو۱یت معروف پارانوئیدی هاست ک اصلا قبول ندارن ک بیمارن .تیا شما فک میکنی ک رهبر برات نقشه میکشه؟ ک ب قتل بسونت؟یا مثلا اطلاعات دنبالته .یا مثلا دارن برات نقشه میکشن ب قتل برسوننت .خب منم همینطورم ی دوران رو دوربین حساس شده بودم ک نکنه حتی تو دستشویی دوربین باشه تو اتاق پرو تو همجا حتی میترسیدم دوربین گوشیم رو هک کرده باشن و منو ببین .رفتم دکتر گفت این فقط برا وسواس بود و قرص مصرف میکنم و الان واقعا فورام برام بیهوده شده .شما احتمالا بیماریت وسواس باشه مثل من ک خداروشکر وسواس درمان داره و درمانش بستگی ب خودت داره برا گن  ک گفتم ۳ تا ۱ ساا هست شاید برا شما کمتر باشه برا ارامش خودتم ک شده برو دکتر ولی بش بگو ک من فک میکنم پارانویا دارم اون برات توضیح میده

۶ بار تعلیق شدم ب دلیل کمبود شماره این کاربری در دست دو دختر خاله است .بیشتر مواقع در دست دختر خاله بزرگس

باشه ممنونم ازتون که وقت گذاشتید😃

قربانت ❤فک میکنی ک خیلی طول کشید ک اونو تایپ کنم ولس کلش ۳ دقیقم نشد سرعت تایپم بالاس😂امیدوارم درس گرفته باشی و ب جای گوگل  ب ی دکتر مراجعه کنی و ب جای اینکه بشینی و حالتو روز ب روز خرابتر کنب ب فکر درمانت باشی و خوشحال باس ک بیماری وسواس درمان داره ولی خب خیلیا دنبالش نمیرن ‌.شما جرئ اون حیلیا نباش لطفا جوونیتو عمرتو زندگبتو بخاطر این خودخواهی و حرف مردم نابود نکن .قطعا سال ها بعد حست این روزارو میخوری ک چرا این کارو نکردی و درحق خودت ظلم کردی و زندگیتو بادستای خودت نابود کردی اون مدقع هیچ کاری نمبتونی بکنی بغیر حسرت خوردن و غصه خوردن لطفا اشتباه منو نکن و زندگیتو نابود نکن نزار جوونیت مثل من بگذره .من کشیدم ک دارم بت میگم از حرفام درس بگیر و بشون فک کن .چند سال دیگه قطعا عذاب وجدان میگیری ک چرا این بلا هارو سر خودت اوردی و خودتو عذاب دادی وقتی مبتونستی درستس کنی دقیقا مثل من لطفا اشتباه نکن خوشحال شدم بات ثحبت کردم ایشالا ک درس بگیری و همینطوری نگذری از جوونیت و زندگیت

قربانت ❤فک میکنی ک خیلی طول کشید ک اونو تایپ کنم ولس کلش ۳ دقیقم نشد سرعت تایپم بالاس😂امیدوارم درس ...

چشم حتما حتما ممنونم از هشدار هات😄😍حتما قشنگم مرسی عزیزکم💙💙💙💙💙

چشم حتما حتما ممنونم از هشدار هات😄😍حتما قشنگم مرسی عزیزکم💙💙💙💙💙

قربونت برم .ایشالا ک استفاده کنی تو چاله نیفتی.خواهش میکنم 😍❤