2777
2789

خانم هایی که به صورت سنتی ازدواج کردید، آیا قبل از ازدواجتون عیب فیزیکی یا  موردی در بدنتون داشتیدکه باعث نگرانیتون بشه که در آینده باعث ناراحتی یا دلسردی همسرتون بشه؟مثلا سوختگی نواحی از بدن که پیدا نیست یا مثلا لک یا مشکلات پوستی یا فرم وشکل سینه. من برام یه خواستگاراومده که بعد از پنج جلسه آشنایی، توافق کردیم که نامزدکنیم.مسئله من اینه که باوجودداشتن ظاهر متوسط و هیکل خوب، سینه هام خیلی افتادگی دارند.واصلا ازروی لباس مشخص نمیشه فرمشون. با توجه به اهمیت اینجور مسائل برای آقایان، لطفا راهنماییم کنید که چطور عنوان کنم این موضوع را.و اگر عنوان نشه، ممکنه که آقا بعداز ازدواج دلسرد یا زده بشه؟             

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطنعن باش تا خودت نگی متوجه این موضوع نمیشه عزیزم .ایراده خیلی ناجوری نیست 

و درضمن روت میشه تو خواستگاری بگی سینهام افتادست ؟اونم امکان داره بگه کو ببینم چقدر افتادست 😂😂😂😂

عنوان نكن 

اين چيزي نيست كه عنوان كني 

عيب سلامتي نيست كه مهم باشه 

زيبايي ه 

نهايت بعدش ميري عمل ميكني 

بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي
با ورزش درست میشه

چه ورزشی عزیزم؟ سینه هام افتادگیشون زیاده. قبلا ورزش زیاد کردم ولی تاثیری نداشته. چون این مشکل را به صورت ارثی دارم. جراحی و پروتز هم دوست ندارم انجام بدم. ورزش واقعا موثره؟ چقدر زمان میبره؟

وای یاد مجردی خودم افتادم به چه چیزهایی فکر میکردم!!اصلا این چیزارو از ذهنت بریز بیرون سوختگی فرق داره با مشکل شما 

یه مامان ۲۹ ساله پر انرژی💪💪مامان مهراس ماهور مسیحا  من میتوااااااانم💪

مگه ازدواج ب بدنه 

اگه نطرش اين بود ك فرم بدن زن خيلي براش مهمه ميشد مثل خيلياي ديگه ك قبل ازدواج با زنشون رابطه دارن 

ميرفت با يكي دوست ميشد ب قصد ازدواج بدنشم ميديد!

پس براش مهم نيست ك اينجوري اومده خواستگاري

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊