2777
2789
عنوان

سوال دارم راجب ژل لب و کاشت مژه

144 بازدید | 15 پست

من خیلی میترسم

شایدم انجام ندم نمیدونم 😁

ولی دوتا سوال دارم ممنون میشم جواب بدید

سوال اول:تزریق ژل که انجام بدم مثلا یک سی سی تا چند وقت میمونه؟؟؟؟باید بازم بزنم اگه نزنم میشه همون مثل اولش؟؟؟؟ اگه باید تمدید بشه مثلا هر چند وقت یه بار ؟؟؟

سوال دوم : برای کاشت مژه یه بار میخام امتحانی بزنم ببینم چه شکلی میشم 

اگه مثلا خوشم بیادو بخام هر بار بزنم مژه های خودمم کنده میشه؟؟؟همش از بین میره؟؟؟؟

در کاه یه بار میرن برای تمدید مژه یا بیشتر ؟؟؟؟؟؟؟

کاربریم موقتا دست دونفره.....منو دوستم الهام🙃

بعد من دماغمو عمل نکردم

ولی کوچیکه 

گوشتی و قوز دار نیس 

اوکیه 

ژل لب تژریق کنم و مژه بکارم خوب میشم بنظرتون ؟

یا حتما به دماغ عملی ها میاد ؟؟؟؟؟؟

لبت نیم سیس بالا نیم سیس پایین هر چه طبیعی تر بهتر 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لبت نیم سیس بالا نیم سیس پایین هر چه طبیعی تر بهتر

اره کلا یه سی سی میزنم 

جواب سوالمو بده 😁😁😁باید تمدید بشه همش؟؟؟

یکی دوبار بزنم کفایت نمیکنه؟؟؟

ینی مثلا تا پنج سال هی برم تمدید کنم؟؟؟

من ۱.۴ سی سی یک بار به لبم تزریق کردم الان دقیق یک سال گذشته و هنوز مونده و خیلیم دوسش دارم

عه من فک کردم هرماه بایدبری تمدید کنی 😁

اره کلا یه سی سی میزنم جواب سوالمو بده 😁😁😁باید تمدید بشه همش؟؟؟یکی دوبار بزنم کفایت نمیکنه؟؟؟ینی ...

اره باید تمدید کنی 

خودش بهت میگه چند بار بیای ترمیم 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

قبل کاشت یااکستشن مژه بهتره بهت بگم عزیزم مژه های خودت بشدت میریزه جوری که بخاطرهمین مجبورمیشی همیشه ...

عه ☹️☹️☹️

پس بعضیا چجوری دائم کاشت مژه انجام میدن!؟؟؟

من مژه هام کم پشته بعد به ارایشگرم گفتم مژه هات کمه میریزه بعد دیگه نمیتونی بکاری که 😑😑😑

عه ☹️☹️☹️پس بعضیا چجوری دائم کاشت مژه انجام میدن!؟؟؟من مژه هام کم پشته بعد به ارایشگرم گفتم مژه هات ...

ببین‌کلی ارایشگر رفیقمن خودم خیلی دوست داشتم کاشت انجام بدم ولی هیچکدومشون قبول نکردن‌چون میگفتن مژه های خودت میریزه حیفه بعدهرکیم میگ نریخته بدون دروغ میگه

ایناییم ک همش میرن کاشت میکنن چون مژه هاشون ریخته مجبورن

میتونی برا بلندشدن طبیعی مژه هات از روغن کندش یا سریتااستفادع کنی

ببین‌کلی ارایشگر رفیقمن خودم خیلی دوست داشتم کاشت انجام بدم ولی هیچکدومشون قبول نکردن‌چون میگفتن مژه ...

سریتا میگن خییییییلی خطرناکه اخه 

یه جا خوندم انقد قویه که داخل چشم بریزه باعث کوری میشه

حتی کساییکه رنگ چشمشون روشنه بعد از یه مدت استفاده رنگ چشمسون تغیر میکنه تیره میشه

یه سوال مگه مژه بریزه میشه کاشت؟؟؟؟؟

مگه نباید مژه داشته باشی تا بشه کاشت؟؟؟

من تجربه کاشت مژه دارم اگه موقت انجام بدی مژه هات نمیریزه ولی خب دوامش کمه ده روز نهایت ۱۵ روز تو خونه خودت میتونی با وازلین یا پماد آ چشمی هم ریمووش کنی

ولی اکستنشن ظاهر طبیعی قشنگی داره و متاسفانه باعث ریزش مژه میشه کاشت مژه هم اگه با چسب گازدار باشه باز هم باعث ریزش میشه تنها راه کاشت موقته یعنی کاشتی که از چسب فیکس و چسب گازدار استفاده نشه به مژه کارت بگو راهنماییت میکنه

«و اگر امیدی در تو بمیرد خدا امیدهای فراوان دیگر درونت زنده می‌کند..»🤍✨️
من تجربه کاشت مژه دارم اگه موقت انجام بدی مژه هات نمیریزه ولی خب دوامش کمه ده روز نهایت ۱۵ روز تو خو ...

قیمتش تقریبا چقده ؟؟؟ کاشت موقت که میگید

میگید چجوریه دوامس تا چندوقتع؟نیاز به ترمیم داره؟ مژه های خودم نمیریزه ؟

راستش از ارایشگرم انقد سوال کردمو نرفتم روم نمیشه دیگه