2777
2789
عنوان

شماهم ماه های اول بارداری

354 بازدید | 41 پست

انقدررر بیحال بودین؟؟😭دیگه خستممم،هیچکاری نمیتونم انجام بدم دلم میخاد مثلا پاشم غذا درست کنم خونرو جمع کنم انرژیشم دارم اما انگار ی چی مانعم میشه هی میگم بشین بابا خب چی میشه خونه اینجوری باشه حس تنبلی دیونم کرده

طبیعت تاوقتی بازیو نفهمی ادامه میده✌😌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من 3 ماه اول اینجوری بودم 

قبل بارداری کلی به خودم میرسیدم هر روز ارایش تیپ های خوشکل و رنگارنگ هر روز دوش لاک و... اما اون 3 ماه هفته ای یکی دوبار بزور حمام میرفتم لباسام شلخته بود ارایش نمیکردم گاهی بزور 

سرگیجه داشتم بیحال بودم نمیتونستم سرپا وایسم میفتادم تهوع و استفراغ شدید داشتم هرچی میخوردم حتی اب فوری بالا میاوردم معدمم که خالی بود اب سبز و زرد بالا میاوردم افسرده شده بودم نمیتونستم بیرون برم غذا درست کنم خونمو تمیز کنم 2 ماه اومدم خونه مامانم تا 12 هفته 11 کیلو کم کردم هر هفته زیر سروم بودم این 3 ماه خیلی سخت گذشت الان سه ماه تمام شده بهترم 

اون مدت همش میگفتم من نمیمیرم دووم نمیارم میتونی تایپیکام بخونی که چقدر حالم بد بوده 

آره سه ماهه اول دور از جون شما مثل جنازه بودم سه ماهه دوم فول انرژی و سرحال سه ماهه سوم  باز خسته و بی حال 

«و اگر امیدی در تو بمیرد خدا امیدهای فراوان دیگر درونت زنده می‌کند..»🤍✨️
من 3 ماه اول اینجوری بودم قبل بارداری کلی به خودم میرسیدم هر روز ارایش تیپ های خوشکل و رنگارنگ هر رو ...

آخی عزیزم خدایی سخت بوده حق داشتی....

منم قبل بارداری هر روز ساعت پنج بیدارمیشم قبل سرکار رفتن ارایش ملایم صبونه و حتی غذا واسه ناهار درست میکردم اما الان میخام برم سرکار ی ربع قبل پامیشم بزور دستو صورتمو میشورم ومیرم ،اصلا حتی حوصله ی شونه زدن ب موهامم ندارم ،چقدررر بده

طبیعت تاوقتی بازیو نفهمی ادامه میده✌😌