2821
2789
عنوان

فاال سن ازدواج با حلقه

159 بازدید | 13 پست

کسی انجام داده !؟لطف نریزین سرم این خرافات چیه واسه سرگرمیه ولی خب خیلیا دوران مجردی انجام دادن درست درومده 

یا واسه متاهلا هم درست در میاد 

اینجوریه که تار موتو از حلقه رد می‌کنی 

لیوان تا نصفه آب میریزی 

حلقه رو میگیری توی لیوان یکم بالاتر از سطح آب دستتو ثابت نگه می‌داری خودش شروع می‌کنه تکون خوردن هر تعداد ضربه که لیوان زد رو می‌شماری تا هر جا ک وایساد و تکون نخورد تعداد ضربه ها میشه سن ازدواج

برا من انجام دادن 

۱۰۰ اینا شد🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برا من انجام دادن ۱۰۰ اینا شد🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

شتت😂😂😂

متاهل ومتعهد❤️❤️حرفی ندارم فقط کاراگاه بازی رو بزار برای زندگی خودت وسرت رو از تو زندگی مردم در بیار🫰🏻از تاریخ ۲۵ دی تاپیک ها متعلق به من هست ❤

منم انجام دادم ۱۰۰ شد

ایشالا تو خونه سالمندان🤣🤣🤣

🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

2825
2823
2791
2779
2792