2777
2789
عنوان

دور تو گشتم و هی دورم زدی

180 بازدید | 21 پست

دو سال پیش تو چنین روزی بهش پیشنهاد دادم، چند بار تماس گرفتیم برای خواستگاری اما رفت با یکی دیگه، از اولش هم گویا فقط من رو برای درمان خودش میخواست.

کسی هست درد و دل کنم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همیشه مردا دور میزنن یبارم خانما

منم همیشه اینطوری فک میکردم، فک میکردم مشکل از مرداس، سعی کردم همیشه خوشحالش کنم، اما تا خوب شد گذاشت رفت، برخلاف تصوراتم

هنوز کامل فراموشش نکردی؟ بهش فک میکنی؟

اون با یکی که شک کرده بودم ، ازدواج کرد، الان حسی ندارم، از اینکه چطوری تونست فراموشم کنه ناراحتم.

اون درگیر افسردگی و تنهایی بود، حالش که عوض شد رفت، هیچ موقع فکرشو نمیکردم اگه روزی کسی رو خوب کنم بزاره بره

هنوز کامل فراموشش نکردی؟ بهش فک میکنی؟

نامردی هاش هیچ موقع از ذهنم فراموش نمیشه، 

همش با خودم میگم چرا؟ چطور تونست؟ مگه میشه؟مگه امکان داره؟ چطوری تو کوتاه ترین زمان ممکن یکی دیگه رو جایگزین کرد؟

چطوری وقتی من داشتم برای تولدش برنامه میچیدم اون رفت سراغ یکی دیگه؟

قبلش بهت گفته بود که دوست داره؟ بهت قولی داده بود؟

دقیقا مشکلم اینه، 

جوری بهم میگفت دوستت دارم، تو تنها امید منی، تو به من زندگی دوباره بخشیدی و من اسیرتم ، تو رو خدا هیچ موقع تنهام نزار و ...

منم چون آدمی بودم که دوست داشتم عشق و همسر رو با یه نفر تجربه کنم همش بهش میگفتم هر جوری باشی کنارتم،

کلی قول و قرار گذاشتیم 

ولی وقتی رفت، گفت از اولش هم دوستت نداشتم، از تنهایی بهت پناه آورده بودم

دقیقا مشکلم اینه، جوری بهم میگفت دوستت دارم، تو تنها امید منی، تو به من زندگی دوباره بخشیدی و من اسی ...

متاسفم. کارماشو پس میده، ولی این وسط ... شما هم خیلی رنجیدید. خدا بزرگه، سعی کن فراموش کنی. چند سالته؟