بابام جانبازه هنوزم پاش پره ترکشه با چن تا عمل در نیومدن ..تا الان چشمش به هیچ پولی نبوده ولی بااین خرج سنگین و تصادف کردنش از کار افتاده شده کردستان خدمت کرده نمیتونه بره دنبال مدارکش البته اگه چیزی هم نگه داشته باشه عصابم خورده طرف یه ترکش از بغل گوشش رد شده میره ثابت میکنه جانبازه ما بعد این همه سال نمیتونیم کاری بکنیم پول بخور نمیر دستشو بگیره
بانوی قدرتمند از همه لحاظ زیبا باش!😉..قصدم از اومدن به این سایت بیشتر کمکه تا سرگرمی.. ..به امید روزی که به همه موجودات اهمیت بدیم..
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
عزیز دلم ایشون داره توی یه شرایط آشفته ای زندگی میکنه و درس میخونه کهیک پدر بیمار توی اون خونه هست ...
عزیزم من هم نمیخوام تاپیک به انحراف بکشونم ولی این میگم ممکن کسی در خانواده معلول اعصاب روان که مادرزاد باشه داشته باشه که هیچ ارامشی برای درس خوندنش نداشته باشه این که بخوان بهشون از لحاظ کمک آموزشی کمک کنند ولی بر مبنای هیچ استدلالی اینکه انقدر راحت بتونند در دانشگاه تحصیل کنند در صورتی که (عده ایشون) شایستگی اون جایگاه ندارن نمیپذیرن و میدونم این حق الناس این همه دانش اموز هست که درس میخونند و خدا کنه که ببخشند که اگه نبخشند قطعا برای بدبختی دنیا و اخرت کافیه (البته عده ای از فرزندان این بزرگواران انقدر عالی هستند که از سهمیه هیچ استفاده ای نمیکنند)