2777
2789

بابام جانبازه هنوزم پاش پره ترکشه با چن تا عمل در نیومدن ..تا الان چشمش به هیچ پولی نبوده ولی بااین خرج سنگین و تصادف کردنش از کار افتاده شده کردستان خدمت کرده نمیتونه بره دنبال مدارکش البته اگه چیزی هم نگه داشته باشه عصابم خورده طرف یه ترکش از بغل گوشش رد شده میره ثابت میکنه جانبازه ما بعد این همه سال نمیتونیم کاری بکنیم پول بخور نمیر دستشو بگیره

بانوی قدرتمند از همه لحاظ زیبا باش!😉                      ..قصدم از اومدن به این سایت بیشتر کمکه تا سرگرمی..                                                               ..به امید روزی که به همه موجودات اهمیت بدیم..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برید بنیاد شهید شهرتون بپرسید شاید راهی داشته باشه برای درست شدن پروندشون

رفتم ولی کسی تحویلم نگرفت فکر کردن دروغ میگم بعدم بهانه اوردن که خارج از هشت سال دفاع بوده

بانوی قدرتمند از همه لحاظ زیبا باش!😉                      ..قصدم از اومدن به این سایت بیشتر کمکه تا سرگرمی..                                                               ..به امید روزی که به همه موجودات اهمیت بدیم..
عزیزم واقعا باید به ایشون رسیدگی بشه بعد یسری ها میان میگن چرا باید خانواده جانبازان سهمی داشته باشن ...

بحث سهمیه کنکور و تحصیلی یه چیز دیگست لطفا اینجوری نگید

شاید کسی در خانواده ای زندگی کنه پدرش برای تصادف یا هر مشکل دیگه آسیب دیده باشه اونم پس باید سهمیه داشته باشه

ولی رسیدگی به ایشون و درمان بیماریشون هم حقشون هست.

خدایا فقط خودت برام کافی هستی هیچی ازت نمیخوام💛
رفتم ولی کسی تحویلم نگرفت فکر کردن دروغ میگم بعدم بهانه اوردن که خارج از هشت سال دفاع بوده

باید پیگری بکنید بالاخره برید بیاید بگید بیاین بابام ببینید چطوره 

ان شاءالله که درست بشه

عزیزم واقعا باید به ایشون رسیدگی بشه بعد یسری ها میان میگن چرا باید خانواده جانبازان سهمی داشته باشن ...

تو این همه سال با هر دردی بود خرجشو در اورد ولی الان دیگه جونش تموم شده دلم براش میسوزه تو خواب ناله میکنه

بحث سهمیه کنکور و تحصیلی یه چیز دیگست لطفا اینجوری نگیدشاید کسی در خانواده ای زندگی کنه پدرش برای تص ...

عزیز دلم ایشون داره توی یه شرایط آشفته ای زندگی می‌کنه و درس میخونه کهیک پدر بیمار توی اون خونه هست 

پدری که به خاطر اینکه من و شما تو آرامش درس بخونیم عمر و وجوونی خودش رو با درد سپری کرد پس حق اون بچه هست که با اقل توی دانشگاه خوبی درس بخونه 

پدرتون باعث افتخاره بهشون بگید برن دنبال جانبازیشون این حق شماست

قوربونت بشم من دعا کن سالم باشه ازینا چیزی به ما نمیرسه یبار رفتم محل ببخشید سگ نمیدن

توچرانميرى كارهاش بكنى

رفتیم نشد گفتن باید بره کردستان مدرک بیاره ثابت کنم اینم نمیتونه دوره سخته ..بااینکه قبضای بیمارستانو ترکشاش هست بهانه میارن

عزیز دلم ایشون داره توی یه شرایط آشفته ای زندگی می‌کنه و درس میخونه کهیک پدر بیمار توی اون خونه هست ...

عزیزم من هم نمیخوام تاپیک به انحراف بکشونم ولی این میگم ممکن کسی در خانواده معلول اعصاب روان که مادرزاد باشه داشته باشه که هیچ ارامشی برای درس خوندنش نداشته باشه این که بخوان بهشون از لحاظ کمک آموزشی کمک کنند ولی بر مبنای هیچ استدلالی اینکه انقدر راحت بتونند در دانشگاه تحصیل کنند در صورتی که (عده ایشون) شایستگی اون جایگاه ندارن نمیپذیرن و میدونم این حق الناس این همه دانش اموز هست که درس میخونند و خدا کنه که ببخشند که اگه نبخشند قطعا برای بدبختی دنیا و اخرت کافیه (البته عده ای از فرزندان این بزرگواران انقدر عالی هستند که از سهمیه هیچ استفاده ای نمیکنند)