2777
2789
عنوان

سیب زمینی که یبار سرخ شده ولی

227 بازدید | 17 پست

تو یخچال سرد شده رو میشه دوباره بندازم تو روغن سرخ کنم ؟ 

بدمزه نمیشه؟

دفعه اول نیم سرخ مرده بودم مث رستورانا در همون حد 

الان تو یخچال سرد شده وسطش خام مزه میده انگار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا وکیلی چند ساله اشپزی وخونه داری میکنن بعضی کاربرای اینجا که همچین سوالات پیش پا افتاده ای رو میپرسن؟ خوب یبار امتحان کن ببین بد میشه یانه😐

با احمق ها بحث نمیکنم.حتی شما دوست عزیز.بعد از چند سال دوری مجبوری برگشتم به این سایت. یروز دوباره میرم
خدا وکیلی چند ساله اشپزی وخونه داری میکنن بعضی کاربرای اینجا که همچین سوالات پیش پا افتاده ای رو میپ ...

بنظرت شیر طالبی رو با بستی قاطی کنم بد میشه🤣ببخش میخوام درست کنم الان

خدایا تو بساز،تو بسازی قشنگتره💖خدایااا من رو تو خییییلی حساب باز کردم😍خدایا ممنونم که مشکلاتمو حل میکنی💖ممنونم که آرزوهامو برآورده میکنی😍عاشقتم خداااا جوووونم😍خدایا سپردم به خودت،هوامونو داشته باش
خدا وکیلی چند ساله اشپزی وخونه داری میکنن بعضی کاربرای اینجا که همچین سوالات پیش پا افتاده ای رو میپ ...

من تازه عروسی کردم اگ اجازه بدین😐😐😐😐

بعدم این سایت مال اینک جواب سوالتو بگیری وگرنه خودمم میدپنستم اگ انجام بدم میفهمم چی‌میشه تهش

ن میشه شیر طالبی بستنی😐🤣

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

ن میشه شیر طالبی بستنی😐🤣

جدی خوشمزه میشه؟امتحان کردی تا حالا؟

خدایا تو بساز،تو بسازی قشنگتره💖خدایااا من رو تو خییییلی حساب باز کردم😍خدایا ممنونم که مشکلاتمو حل میکنی💖ممنونم که آرزوهامو برآورده میکنی😍عاشقتم خداااا جوووونم😍خدایا سپردم به خودت،هوامونو داشته باش
جدی خوشمزه میشه؟امتحان کردی تا حالا؟

نه ولی طالبی بستنی خوردم خوبه، شیرم مثل بستنیه دیگ. بستنی اگر آب بسه میشه شیر!😂

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

من بستنی رو تنها دوست دارم امتحان نکردم. ولی شمارو فکر کنم اگه بخوری اسهال بگیری😂

با احمق ها بحث نمیکنم.حتی شما دوست عزیز.بعد از چند سال دوری مجبوری برگشتم به این سایت. یروز دوباره میرم
من بستنی رو تنها دوست دارم امتحان نکردم. ولی شمارو فکر کنم اگه بخوری اسهال بگیری😂

پس این شیر طالبی رو چکار کنم🤣🤣

فك كنم ضرر داشته باشه

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

من تازه عروسی کردم اگ اجازه بدین😐😐😐😐بعدم این سایت مال اینک جواب سوالتو بگیری وگرنه خودمم میدپنست ...

عزیزم گوش به حرف اینا نده، زندگیشونو بری ببینی میفهمی فقط بلدن چرتو پرت بگن

ازین به بعد حتی اینکه نمک بزنی توی حلیم یا شکر هم بپرس

من میخونمش و لایکش میکنم

پس این شیر طالبی رو چکار کنم🤣🤣

من کلا شیرطالبی یا ترکیبش با میوه های دیگه مثل توت فرنگی وسیب واینا دوست ندارم.فقط نهایت با موز وعسل یا شیره ترکیب کنم. اگه دوست داری فردا واسه صبحانه با یه کیک بخور تموم شه بره😁

من کلا شیرطالبی یا ترکیبش با میوه های دیگه مثل توت فرنگی وسیب واینا دوست ندارم.فقط نهایت با موز وعسل ...

تازه خریدمش آخه.اشتباهی بجا شیر گرفتم.اومدم خونه دیدم وااای این ک شیر طالبیه