حالا توهم آنقدر خودت رو اذیت نکن منو همسرمم که بچمونو میبریم پارک،بعضی وقتا همچین خانوم هایی هستند که با تیپشون و کارهاشون باعث میشن ما هایی که خانوم هستیم هم بهشون نگاه کنیم
الهم صل علی محمد وال محمدوعجل فرجهم الهم عجل الولیک الفرج انشالله عاقبت بخیر بشین برای منم دعا کنید دعا درحق دیگران دعا های خودت مستجاب میشه❤️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نه من به اون خانومه کاری ندارمحتی نگاهای همسرمم نمیزارم رو حساب هیزیشمشکلم خودمم که نمیتونم داف شم ...
کی گفته که داف قشنگ تره آیا ملاک زیبایی داف بودنه یا داف ها برای اینکه به اون معیار زیبایی برسن میرن داف میشن؟؟الان آنجلینا جولی یا نیکول کید من دافن؟یا معیار های زیبایی رو دارن،منظورم اینه که الان معمولا همه دماغ کوچولو ولب های درشت و چشم های درشت وابروی پهن میپسندن،حالا چه داف چه غیرداف،اما توباید ببینی چی به تو میاد؟نه صرفا برای داف شدن,ببین اصلا لبات و اگه زل بزنی بهت میاد یانه واقعا نیاز نیست،این حسی هم که داری صرفا بخاطر اون خیانتیه که دیدی،که احساس خودکم بینی داری،وگرنه من مطمئنم اون ژنه به ناخونه گرفته ی پات هم نمیرسید
الهم صل علی محمد وال محمدوعجل فرجهم الهم عجل الولیک الفرج انشالله عاقبت بخیر بشین برای منم دعا کنید دعا درحق دیگران دعا های خودت مستجاب میشه❤️