2777
2789
عنوان

با خواهرشوهرم قهرم

375 بازدید | 7 پست

بخاطر توهین و قضاوت بی جایی ک کرد و منم کلا در جواب بی ادبی هاش سکوت مطلق کردم،کلا بی سر زبونم هرچند همسرم پشتم در اومد و با خواهرشم قهره،بعد تولد دخترمه!دیشب زنگ زدم خواهرشوهربزرگتر ک احوال پرسی کنم تولد دخترمو تبریک گفت منم گفتم فرداشب تولده!دوست داری بیا اونم گفت باشه ببینم چی میشه!بعد الان مادرشوهرم میگه کیا هستن منم گفتم خودمونیم،یکی دوتا از دوستا و به زهرا (خواهرشوهربزرگتر)گفتم،زهره(همونی ک قهریم)هم ک نمیاد،من با وجود بی ادبی هاش خواستم باهاش سلام علیک کنم ولی اون حتی نگا هم نمیکنه!مادرشوهرم میگه تو وظیفه داشتی ک بگی حالا اون ک نیست ولی وظیفت بود بگی🙃بازم سکوت کردم و اومدم بالا.ب نظرتون من باید دعوتش میکردم یا داداشش؟

بخشش‌مکرر،تکرار‌مجدد‌میاره...🙂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یکی یچیزی بگه

بنظرم باید کلا زهره رو نادیده میگرفتی

میگفتی خودمونیم و زهرا 

اینجوری حرف ادامه پیدا نمیکرداگه مادر شوهرت میگفت

زهره چی

میگفتی گمون نکنم بعد از بی احترامی هایی که بهم کرد،روش بشه بیاد حتی اگه من دعوت کنم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
توروخدا بی سروزبون نباش مادر من بی سروزبونه همیشه دودش تو چشم ما رفته رک میگفتی نه وقتی بی‌احترامی م ...

میگه حالا چیزیه ک پیش اومده نمیشه ک قهر بمونین برو آشتی کن معذرت خواهی کن😐میگم ایشون توهین کردن فحش داده من برم عذرخواهی!هیچوقت.میدونن من اصلا مقصر نیستم ولی دلشون میخاد منو مقصر جلوه بدن.اصلا زبونم باز نمیشه ک یه حرفی بزنم از خودم دفاع کنم🥲

بنظرم باید کلا زهره رو نادیده میگرفتیمیگفتی خودمونیم و زهرا اینجوری حرف ادامه پیدا نمیکرداگه مادر شو ...

حرف خوبی بود!ممنونم.اره باید نادیده بگیرمش