2777
2789
عنوان

منو به جرم پزشک بودنم …

5154 بازدید | 87 پست

نمیخوان 

واقعا دنیا عجیبه 

همه حسرتتو بخورن 

ولی ندونن چه خبره 

هیچ وقت زندگیاتونو مقایسه نکنید 

هرکس منو میبینه فک میکنه غم تو عالم ندارم 

ولی انقدر دلم شکوندن که دیگه خستم 

میگم گور بابای هرچی مرده 

ولی کسی که حتی دوست صمیمی هم نداره چقدر سرشو گرم کنه به درس 

دکتر کوچولو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخی باید با هم رشته های خودت دوست بشی همسرتم اگه نزاحم بنداز دور

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

چه اهمیتی داره نظر ادمی که داره بهت حسودی میکنه اون آدم داره اتیش درون خودشو خاموش میکنه

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

باید تو انتخابت دقت کنی حتی دوستتت پسر باید با چشم باز انتخاب کنی اینو به خودم میگم اگه از یه اتفاق درس نگیری  تکرار میشه برات 

آخرین پروانه ات هم در قلبم مرد تو آزادی 🖤🦋

به جرم پزشک بودنت؟ چرا اونوقت؟

چون جرمه زن پزشک باشه 

چون بابد تو خونه باشم فقط بچه بیارم 

چون نباید کار کنم

چون نباید با مردا محیط کاریم یکی باشه 

چون زنی که بره تو جامعه نمیتونن کنترل کنن

زنی که مستقل مالی باشه وحشته

دکتر کوچولو
چون جرمه زن پزشک باشه چون بابد تو خونه باشم فقط بچه بیارم چون نباید کار کنمچون نباید با مردا محیط کا ...

واقعا پزشکید یا دختر بچه ای که از فانتزی هاش میگه؟ من فکر میکردم پزشک انقدری سطح سوادش بالا باشه که به چنین چیزایی بها نده

البته جسارت نشه

با لحن خوب بخونید کامنت رو

حجم درس من الان خیلی بیشتر از دوران کنکور و مدرسه اسجوری که وقت ندارم به دردام فک کنم

تا مدرک نگیری نمیشه گف دکتر شدی که ! پس عنوان رو نزن بجرم پزشک بودن ! هنوز دانشجویی

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏