2777
2789

شبیه پسرام انقد صاف و تخته 

البته اینکه خیلی لاغرمم بی تآثیر نیس 

ولی من دیگهرد دادمممم یه راهکار بدیننن جز پروتز🫠

میترسم چاق بشیم همونجوری بمونه اونوقت ضایع تره

حجابت رو قشنگ کن دختررر🤤🌚🤍 دنبال روسری کرپ‌حریر اصل میگردید مهمون آنلاین شاپ من بشید💗🌿. روسریی که خاصیت پرز و چروک شدن نداره ، رو سرت خراب نمیشه و ایستاییش بوسیدنیه😁♨️ حتی بدون طلق؛ خلاصه اگه محجبه‌ای که خوراکته اگه نیستی بازم خوراکته چون شال همین جنس هم موجوده🙋🏻‍♀️💙✨💨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عنوان منحرفانه بود

بالا تنمون گفتم چیزی جز این فکر کردین مگه😂

حجابت رو قشنگ کن دختررر🤤🌚🤍 دنبال روسری کرپ‌حریر اصل میگردید مهمون آنلاین شاپ من بشید💗🌿. روسریی که خاصیت پرز و چروک شدن نداره ، رو سرت خراب نمیشه و ایستاییش بوسیدنیه😁♨️ حتی بدون طلق؛ خلاصه اگه محجبه‌ای که خوراکته اگه نیستی بازم خوراکته چون شال همین جنس هم موجوده🙋🏻‍♀️💙✨💨

یه چیز بهت میگم ولی فک کنم یکی دوسال زمان ببره تا قشنگگ 2 سایز بزرگ شه

دونه لوبیا سویا بخور

روزی 10_20 تا بخور

یه بنده خدایی میگفت دیدی قلب بعضیا از جنس سنگ میمونه ؟                                                      گفتم یعنی خیلی بیرحمن؟                                                                                                       گفت نه یعنی وقتی یکی و دوست داشته باشن اسم اون شخص تا ابد تو قلبشون حک میشه و هیچ وقت پاک نمیشه ...

چاق شدن تاثیری نداره چند نفر امتحان کردن 

ی سری ماساژ و... اینا هست میگن تاثیر داره🥴

بیشتر ببینید                                                                                                                                                           بی‌صبرانه منتظر روزی هستم که بتوان کلمه آزادی را با تمام وجود حس کرد, صبورانه در انتظار روزی میمانم که بشود امنیت را لمس کرد, چشم انتظار روزگاری میباشم که اختلاف طبقاتی آدمی از بین برود, به امید دنیایی میمیرم که جای خوبی برای بشر و دیگر موجودات زنده باشد. با این امید امدم اما امیدوارم با این امید نمیرم.                                                                                                                                                                                 ما با کمترین چیزها خوشحال میشدیم ٬اما دریغ٬ )                               "اعصاب و یا حوصله نداری مصببش خودت نیستی, اما اگر بخاطر بی‌اعصابی یا بی‌حوصلگی رفتاری بروز دهی کسی را برنجاند مقصرش خودت هستی."

😐کجا بزرگ شه اینو نگفتی

سینه

کدوم؟باسن یا سینه؟

سینه های نداشتم😂

بیخیال بابا سختش نگیر

برا منم کوچیکه😂

سوتین اسفنجی ببند

بخون👈اگه الان از چیزی ناراحت هستی و غصه داری میخوام بهت بگم خدا بزرگه و بعد غم برات شادی گذاشته  به خدا اعتماد کن! خدا همیشه صلاحمون رو میخواد.. هر چی میخوای رو به خدا بگو.. توی مجازی و نی نی سایت جای درد و دل نیست!❌حرفاتو به خدا بزن اونم انقدر قشنگ برات معجزه میکنه  اگه میخوای زندگیت تغییر کنه اول از واجبات دینی و نماز اول وقت شروع کن! انقدر به کارات برکت و نظم میده❤.. اگر سوال شرعی یا اعتقادی دارید تماس بگیرید با ۰۹۶۴۰۰ ../ تمام دارایی ام خدایی است که دغدغه از دست دادنش را ندارم🥰بگو؛ خدایا شکرت  زندگیمو سپردم به خدا و اهل بیت و شهدا خودشون برام معجزه کردن تو هم توکل کن تا ببینی دست خدا رو تو زندگیت😍💚الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚استغفرالله💚الحمدالله💚..🌸🇮🇷🌸 دنیا کوتاهه؛ مهربون باشیم باهم😁💙زندگی سخت است اما ما به امر الله پایداریم و قوی👌.. الهم عجل لولیک الفرج💐#مردم_مظلوم_فلسطین🇮🇷حجاب یعنی من ارزشمندم و هر کسی لیاقت دیدن من را ندارد:) حجاب یعنی برای خدا تیپ میزنم😍
روغن خراطین بزن

باید بمالیش تا تاثیر داشته باشه؟ مجردم نمیشه ک

باید بمالیش تا تاثیر داشته باشه؟ مجردم نمیشه ک

تاثیر نداره گلم😂😂اتفاقا خواهرم خارجیشو گرفته بود با دستگاهش ولی هیچ تاثیری نداشت هیچی حتی بگی ی زره ن نداشت

خدا بداند کافیست❤️