2777
2789

کسی که امروز ششصد هزار داد یه کارتون تخم مرغ برای مغازه مامانش اینا خرید 

ننش زنگ زد سه کیلو انبه برای خواهر مریضش که از من سالم تره خرید

پولشون رو هم نمیگیره هیچوقت نمی‌گرفت 

بعد من برای محرم یه شومیز مشکی ۱۸۰ هزار خواستم بخرم توف کرد تو صورتم هرچی از دهنش دراومد گفت

گفت نمیبینی دستم خالیه 

آخه من که تمام محبتم رو برای اونه چرا اینجوری میکنه من هرچی لباس میخرم یا از پول پاگشا هامه با پول عیدی هام یا پول سهام عدالتم یا مامانم پول میده بهم 

بچه ها برام دعا کنین یه روزی پول دار بشم که خودم همچی داشته باشم نیاز نباشه این عوضیو تحمل کنم 

چون الان بدون پولم طلاق بگیرم برمی‌گردم داهات  خونه بابام که اصلأ دوست ندارم 

دعا کنین پول دار بشم این عوضیو ول میکنم میرم 

و مرگ سال هاست ، هرچه در من میگردد ، چیزی برای کُشتن پیدا نمی کند .                           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو سرکار اگه تو شهری بهترین راه حله

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐

توام مادرشوهرت رو مجبور کن برات لباس بخره  یکم سیاست داشته باش

هرچند خودم باخنده یه بار تو یه مغازه بودیم با شوهر و مادرشوهرم بعد به شوهرم  گفتم فلان لباس رو میخوام یاخودت بخر یا مامانت  مادرشوهرم یه لبخند کوچیک زد و از مغازه به سرعت باد رفت بیرون🥴😂😂😂 

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺

فکر کنم خودش بالاتر از شما میبینه و شما رو لایق پول خرج کردن نمیبینه 

ازمن ناراحت نشی ها شوهرت این فکر میکنه نه من

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

چرا زنش شدی ؟ ویژگی مثبتی توش دیدی؟ یه سوال برای اینکه خودمم بتونم موقع ازدواج حواسمو جمع کنم میپرسم ...

من متوجه شدم ولی چون خانواده درستی نداشتم نتونستم کاری کنم 

خیلی مورد دیدم که نشان از خسیس بودنش داشت یکیش اینکه هیچی برام کادو نمی‌خرید اما من کل پولام بخدا همش رو دادم یه ساعت براش گرفتم از برند خیلی لاکچری که بندازه اصلا نمینداخت انداخت بود کمد دیواری ننش اینا روش خط افتاده بود 

یسری هم من خونه خواهر یه شهر دیگه بود بودم اولش پیام داد پول نیاز داری بعد پاکش کرده بود من واتساپ جیبی داشتم دیدم 

ازش متنفرم الانه سکته کنم

توام مادرشوهرت رو مجبور کن برات لباس بخره یکم سیاست داشته باشهرچند خودم باخنده یه بار تو یه مغازه ب ...

حالا مادر شوهر من خدای سیاسته اینطوری بگم می‌خره بعد میگه جان و مالم فدای شما 

بعد پشت یعالمه یعالمه منت میذاره