2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتن یک بسته.حالا توش چند تا جنینه و گرید چنده رو نمیدونم

یه بسته تا اونجا که میدونم یدونه میشه  ولی میترسم حرفی بزنم استرس الکی بدم بهت 

من یادم رفته پارسال رفته بودم فک کنم همینجور نوشته بودن

آسمان فࢪصت پࢪواز بݪند است ولی قصّه این است چه اندازه کبوتࢪ باشی..🕊️️
یه بسته تا اونجا که میدونم یدونه میشه ولی میترسم حرفی بزنم استرس الکی بدم بهت من یادم رفته پارسال ر ...

اخه من و یه نفر دیگ بودیم به هردومون گفت یک بسته جنین دارین که باید فریز بشه اما از من دوبرابر پول گرفت برای فریز جنین و از اون نصف پول منو گرفت.واسه همون میگم به نظرم از یک جنین بیشتره درسته؟یا اشتباه فکر میکنم؟

اخه من و یه نفر دیگ بودیم به هردومون گفت یک بسته جنین دارین که باید فریز بشه اما از من دوبرابر پول گ ...

نه به نظرم فکرت درسته  تا 5 تا و بیشتر هم یه بسته میکنن الان یادم افتاد یه خانمه هم تو بیمارستان به من گف 

ماشالا هزار ماشالا تخمکات زیاده برا من چهار تا بود 

انشالله به سلامتیانتقال بدی و مثبت بشه

فقط ببخشید میتونم بپرسم کدوم مرکز انجام دادی و هزینه تخمک کشی چند شد؟ 

ولی یه چیز بگم تجربم یعنی  اگه دکترت گف فرش انتقال بده قبول نکن حداقل سه ماه فرصت بده بدنت خودشو پیدا کنه التهاب بدنت بره تقویت کن خودتو بعد انتقال بده من اشتباه کردم این کارو نکردم منم دوماه دیگه میخوام اقدامکنم

اگر برگه دیگه ای نداری یا برگه رو کامل نذاشتی لطفا بذار تا نگاه کنم بهت بگماینجا هیچی ننوشته اون ۱۳و ...

اون c  نوشته یعنی گرید جنین نیس نوشته؟