2777
2789

خیلی خستم دخترم بهم التماس میکنه ک نرم ولی نمیتونم بمونم و ایطور ادامه بدم هیچ حرمتی دیگه بینمون نیست هیچ احترامی هم نیست خیلی عذابم میده هیچ حس امنیتی باش ندارم. نمیتونم طلاق بگیرم بخاطر دخترم گفتم اگه طلاق عاطفی بگیرم حداقل دیگه انتظاری ازش ندارم.تمام شب بیدار بودم و کارم گریه بود بخاطر بچه هام تو تنش دارن بزرگ میشن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم الان اکثر زندگیا دچار طلاق عاطفی شدن، و بخاطر بچه ها تحمل میکنن تو تنها نیستی، حدیث کسا بخون هر روز خیلی آرومت میکنه، و اگه تونستی پیش مشاور برید ترجیحا پشاور مرد. خیلیا زندگیشون خوب شده

عزیزم طلاق عاطفی که طلاق محضری نیست بگی بگیرم یا نه، سخته یا نه. وقتی نسبت به شوهرت احساسی نداشته باشی و باهاش رابطه نداشته باشی، میشه طلاق عاطفی. با مشورت گرفتن هم بوجود نمیاد. خود به خود ایجاد میشه. نمیشه که من بگم خوبه، یهو همه حس هات غیر فعال بشه که. اگه واقعا نخواهیش، خود به خود ایجاد میشه.

عزیزم الان اکثر زندگیا دچار طلاق عاطفی شدن، و بخاطر بچه ها تحمل میکنن تو تنها نیستی، حدیث کسا بخون ه ...

واقعا دارم نابود میشم جلو همه خوردم میکنه بی حرمتم میکنه اصن هیچ علاقه ای به من نداره.

فداکاری خیلی بزرگی هست اگر بخاطر دخترت بمونی حداقل ده سال 

می‌دونم خیلی سخته 

و اون دعاهایی که شوهرت گرفته برای خودش و دخترخالش موثر بوده در رابطه شما و شوهرت و سرد شدید 

سعی کن خودت رو با فعالیت هایی که دوست داری سرگرم کنی پس انداز کنی درآمد کسب کنید و حتما چند ساعتی در روز رو بیرون باش و خوش بگذرون خیلی از تفریحات هست با هزینه کم میشه انجام داد