2777
2789
عنوان

به شوهرم زنگ بزنم یا ن

376 بازدید | 19 پست

سلام خانما شما هرروز که شوهراتون میرن سرکار بهش زنگ میزنید یا صبر می‌کنین خودش زنگ بزنه؟کدوم راه بهتره؟

اینکه عادت کنه ب زنگ زدن ما 

یا عادت کنه ب ما زنگ بزنه

لبخند بزن رفیق خدا هواتو داره⁦⁦^⁠_⁠^

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرشون شلوغه ب اونا باشه روزی یه بار زنگ میزنن   

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    

نه والا من زنگ نمیزنم مگه اینکه کاری داشته باشم

ایشونم همینطور،همش یه نصف روز سرکاره

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

هردو زنگ میزنیم . تا ساعت ده صبح میمونم اگه خودش زنگ نزد که معمولا میزنه، من زنگ میزنم. یه دور دیگه حوالی دوازده تماس داریم. عصراهم دو سه باری تماس داریم .احوال همو میپرسیم.مخصوصا هربار که میخواد بیاد خونه از سرکار زنگ میزنه چیزی نیاز دارم که بخره یا نه . 

اگه کار داشته باشیم بیشترم میشه