mobina_19 مدیر عضویت: 1402/03/25 تعداد پست: 822 عنوان به شوهرم زنگ بزنم یا ن | مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 19 پست سلام خانما شما هرروز که شوهراتون میرن سرکار بهش زنگ میزنید یا صبر میکنین خودش زنگ بزنه؟کدوم راه بهتره؟اینکه عادت کنه ب زنگ زدن ما یا عادت کنه ب ما زنگ بزنه لبخند بزن رفیق خدا هواتو داره^_^ 1403/04/07 | 09:54 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mobina_19 مدیر استارتر عضویت: 1402/03/25 تعداد پست: 822 بنظرم دیگه انقدر سیاست نیاز نیست زندگی رو واسه خودتون سخت نکنیداگه دلتون تنگ شده زنگ بزنید اونم خوشح ... من چند وقت دیگه عروسیمه انقد به این سیاستها فکر کردم که میترسم وارد زندگی بشم لبخند بزن رفیق خدا هواتو داره^_^
mobina_19 مدیر استارتر عضویت: 1402/03/25 تعداد پست: 822 چقدر تعارف چقد خجالتکارش داشتی ز بزن میخای وقتی سر کارِ ز بزنی چی بگی حضرت عباسی؟چند سالته؟ خب زنگ بزنم حالشو بپرسم یا بگم خسته نباشی ک روحیه بگیره ۲۰ سالمه لبخند بزن رفیق خدا هواتو داره^_^
baharrjp عضویت: 1400/01/09 تعداد پست: 17781 من چند وقت دیگه عروسیمه انقد به این سیاستها فکر کردم که میترسم وارد زندگی بشم خودتو اذیت نکن بابا الان یکی از بهترین دوره زندگیته سخت نگیر وگرنه خیلی اذیت میشیقراره بیشتر خوشحال باشی نه اینکه همش فکرت درگیر باشه ❗️❗️لایک نکنید لطفا❗️❗️
آبجیجون عضویت: 1398/10/29 تعداد پست: 21725 شوهر منمیگه چونخوابی هر وقت بیدار شدی تو زنگ بزن که من بیدارت نکنم ولی سمت بعد از ظهر اینا اونممیزنه این روزا از رو نداری عاشق و معشوق میشن من یه لیلیمیشناسم مهرشو از مجنون گرفت
کرایون عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 6440 خب زنگ بزنم حالشو بپرسم یا بگم خسته نباشی ک روحیه بگیره ۲۰ سالمه الهینه بابا اینکارا بچه بازیههر سخن کز دل براید لاجرم بر دل نشیندهر وقت کار داشتی یا دلت تنگ شد ز بزندنبال قاعده و قانون نباش اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.