2777
2789
عنوان

از نظر خانوما یه مرد چه خصوصیاتی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 40 پست
چی بگم.والا خیلیام زیادی بهشون محبت میشه از اونور بوم میفتن فکر میکنن همه مثل زن خودشونن

تعادل خوبه حد وسط

✖️◼️خودمونو به خواب نزنیم وقتی حس اضافه بودن کردیم یعنی یکی دیگه جامونو پر کرده پس بهتره دیگه نباشیم…◾🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ننه یعنی چی؟چجور باشه

خیلی از پسرای نسل جدید دارن جای دختر خونگی ها رو میگیرن ،ترسو شدن ،تنبل شدن ،مسئولیت پذیر نیستن ،اصلا به فکر آینده نیستن ،فقط نق میزنن یکی باید اینارو جمع کنه ،مرد باید قوی باشه ،شرایط سخته ولی از نظر من مرد نباید سریع وا بده کم بیاره ،تحت هر شرایطی هم باید عاقلانه رفتار کنه و تصیم بگیره ،و رفتاری  داشته باشه که به نفع خانواده خودشه و رابطه اش بهتر میکنه 

بله مگه منافاتی داره

نه اخه گفتم چه ویژگیهای اخلاقی فقط مختص مرد هست فقط مرد باید داشته باشه 

✖️◼️خودمونو به خواب نزنیم وقتی حس اضافه بودن کردیم یعنی یکی دیگه جامونو پر کرده پس بهتره دیگه نباشیم…◾🖤
اول از همه خوش تیپبعد پولدارخوش اخلاقم باشه و اهل خیانت و دود و دم نباشهترجیحا خواهر و مادر هم نداشت ...

میگیم واستون بسازن😐

اولین موردش اینه که توجمعهای زنونه و سایتهایی مثل اینجاکه عمومازنونس نیاد

شماهمین مورداول رو‌نداری چ برسه به موارد بعدی

خدایا شکرت بخاطر همه ی نعمت هات❤️💙🙏.                   این کاربری ششم منه☺️

🤣متاسفانه هنوز مواد اولیه واسش نیست که بسازیم🤣🤣🤣

علی اقا بهتری؟ چن روز پیش دپ بودی؟

بله ممنون سعی میکنم بهتر باشم🪴

مهمترین چیز از نظر من اعصاب داشتنه که مرد من نداره

گل گاو زبون و از این عرقیجات بهش بده اثر داره