2777
2789
عنوان

از نظر خانوما یه مرد چه خصوصیاتی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 40 پست
اولین موردش اینه که توجمعهای زنونه و سایتهایی مثل اینجاکه عمومازنونس نیادشماهمین مورداول رو‌نداری چ ...

این جوابو به یکی دادم به شاهم میدم

جمع زنونه درسته ولی اگه متظورت سایته الان دیگه زنونه نیست چون پر از آقا هست پس به مکان عمومیه هم زن هست هم مرد بهتره یاد بگیریم مصالمت آمیز و با احترام برخورد کنیم نه از روی حرص و بغض

✖️◼️خودمونو به خواب نزنیم وقتی حس اضافه بودن کردیم یعنی یکی دیگه جامونو پر کرده پس بهتره دیگه نباشیم…◾🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر باید حتمااااا جنتلمن باشه 

واقعا الان همه پسرا ادا لاشی درمیارن ولی واقعا پسر جنتلمن یه چیزه دیگه ایه 

نه اینکه مثل خرس مهربون باشه همیشه 

این حالت همیشه مهربون از جذابیت آقایون یخورده کاهش میده 

بنظرم یه آقا پسر حتما باید ورزش کنه، خوش پوش باشه و خوشبو 

استایلشم مردونه باشه نه از این پسرا که شلوار لش و پاره پوره میپوشن 

البته بستگی داره مخ چه طیف سنی رو بخواید بزنید واسه دختر بچه بیشتر تیپ لش میپسندن

کارش از اینا گذشته.

ای بابا بخاطر مشکلات همه همینجورن

✖️◼️خودمونو به خواب نزنیم وقتی حس اضافه بودن کردیم یعنی یکی دیگه جامونو پر کرده پس بهتره دیگه نباشیم…◾🖤
پسر باید حتمااااا جنتلمن باشه واقعا الان همه پسرا ادا لاشی درمیارن ولی واقعا پسر جنتلمن یه چیزه دیگه ...

موافقم👍

این جوابو به یکی دادم به شاهم میدمجمع زنونه درسته ولی اگه متظورت سایته الان دیگه زنونه نیست چون پر ا ...

حرص و بغضی نیست...

اماموضوع تاپیک ها رو یه نگاه بنداز قشنگ محیط رو میشه فهمید زنونس🤣

خدایا شکرت بخاطر همه ی نعمت هات❤️💙🙏.                   این کاربری ششم منه☺️
🥰👌👌👌بسیار عالی

شما هیچ تاپیکی ندارین قدیمی هم هستی

من تاپیکایی ک میزنم اکثرا شخصیه و در اولین فرصت سعی میکنم حذف کنم

آها اوکی موفق باشی😊👍