2777
2789

چه ویژگیهایی باید داشت که بگی این مرده👍فقط نر بودن کافیه؟

✖️◼️خودمونو به خواب نزنیم وقتی حس اضافه بودن کردیم یعنی یکی دیگه جامونو پر کرده پس بهتره دیگه نباشیم…◾🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولیش این که نمیاد تو جمع زنونه

جمع زنونه درسته ولی اگه متظورت سایته الان دیگه زنونه نیست چون پر از آقا هست پس به مکان عمومیه هم زن هست هم مرد بهتره یاد بگیریم مصالمت آمیز و با احترام برخورد کنیم نه از روی حرص و بغض

✖️◼️خودمونو به خواب نزنیم وقتی حس اضافه بودن کردیم یعنی یکی دیگه جامونو پر کرده پس بهتره دیگه نباشیم…◾🖤

دوتا فاکتور خیلی مهم بود برام یکی مسئولیت پذیر بودن که عین بچه ننه ها نباشه ،یکی مودب بودن و باشخصیت بودن ،اگر اینا رو نداشت کلا کیس قابل فکری هم نبود ،ولی مهربون بودن و بادرک بودن ،خانواده دوست بودن ،آروم بودن ،مثبت نگر بودن بودن هم مهمه

خیانت نکنه.💔

کاملا درسته ولی این زن و مرد نداره

جمع زنونه درسته ولی اگه متظورت سایته الان دیگه زنونه نیست چون پر از آقا هست پس به مکان عمومیه هم زن ...

حرص و بغضی در کار نیست

شما مختارید

نظر شخصی مونو پرسیدید درباره یک مرد و من گفتم

دوتا فاکتور خیلی مهم بود برام یکی مسئولیت پذیر بودن که عین بچه ننه ها نباشه ،یکی مودب بودن و باشخصیت ...

بچه ننه یعنی چی؟چجور باشه

حرص و بغضی در کار نیستشما مختاریدنظر شخصی مونو پرسیدید درباره یک مرد و من گفتم

منم نظرمو درکمال ادب و احترام دادم اینم نظر من بود😊🙏

بله.ولی یه تفاوتی که هست هیچ زنی از روی خوشی خیانت نمیکنه.یا بی محبتی دیده.یا خیانت دیده خیانت میکنه

درسته اون آقا هم ممکنه بی محبتی ببینه که خیانت میکنه

وفادار باشه هول نباشه با شخصیت با درک بچه ننه و لوس نباشه

خب این ویژگیها واسه زن هم هست وفادار و باشخصیت بودن