2777
2789
عنوان

چجوری به مامانم بگم میخوام برم برای همیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 906 بازدید | 55 پست
نمیشه باید زبان بلد باشه نمیتونه بخونه

نه خب الان که زوده 

بزار وقتی اصلا ویزاتون اومد بلیط گرفتین بگو 

و بهش بگو که میریم بعد زودی تو هم میایی پیشمون 

یه پرستاری خدمتکاری هم بگیر که تنها نباشه 

https://abzarek.ir/service-p/msg/2047625ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خب الان که زوده بزار وقتی اصلا ویزاتون اومد بلیط گرفتین بگو و بهش بگو که میریم بعد زودی تو هم میا ...

اصلا حس میکنم دق می‌کنه 

یه وقتا پشیمون میشم بعد میگم اینجا نابود میشه ایندمون

راضی به رضایش🩵
[QUOTE=344301647]نمیتونه ازدواج کنه مادرت ?[/QUOTEدوبار ازدواج کرد میگهدوتاش ناموفق بود دیگه نمیکنه

خدا کمکش کنه 

یعنی شما دو سال دیگ میخوای بری ؟ 

ب هیچ وجه درخواست دوستی نمی‌پذیرم 👿 کاربری دست دو نفره 👭 ... هر بژی کورد 
اصلا حس میکنم دق می‌کنه یه وقتا پشیمون میشم بعد میگم اینجا نابود میشه ایندمون

خب باید یه مدتی تحمل کنه 

آره میدونم چی میگی

https://abzarek.ir/service-p/msg/2047625ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

وای بنده خدا داغون میشه مخصوصا ک کسیو جز تو نداره

کاش میشد ببریش 

چون وقتی رفتی دیگه نمیتونی به این راحتی بری و بیای

زبان میخواد چیکار خب کاراشو خودتون اونجا براش رو ب راه کنین

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

اصلا حس میکنم دق می‌کنه یه وقتا پشیمون میشم بعد میگم اینجا نابود میشه ایندمون

ارشد مکانیک کار براش نیست؟؟؟؟ 🤔🤔🤔

مادرت که جوونیش را پای شما گذاشته تنها بزاری و ول کنی بری؟؟؟ 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

یعنی همه ما که اینجا درس خوندیم کار می‌کنیم و داریم زندگی می‌کنیم  آیندمون نابود میشه؟؟؟؟؟ 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹

عزیزم یه جور میگی داریم میریم انگار اونجا دیگه براتون فرش قرمز پهن کردن که بفرما بیا این کار،این خونه ،این زندگی... 

پروسه رفتن هم که خودش هفت خوان رستم هست،من برادرم ده سال پیش مهاجرت کرد آلمان خوب یادمه کلی بدو بدو کرد .....

تازه میرسی اونجا تو آرامش زندگی کردن چیه،تازه باید کفش آهنین بپوشی

همون زحمت و انرژی رو بزار همینجا شوهرت به کار و کاسبی مستقل باز کنه بیشتر به نتیجه میرسینا

باز خودتون میدونین 

وای بنده خدا داغون میشه مخصوصا ک کسیو جز تو ندارهکاش میشد ببریش چون وقتی رفتی دیگه نمیتونی به این را ...

اره شاید بشه کاری کرد ولی چون آدم اجتماعی هست زبان بلد نباشه شایداذیت بشه خیلی

راضی به رضایش🩵
خونه رو میفروشیم

مگه دیوانه ای خونتو بفروشی دور از جون ؟یکم فکر کن 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم