2777
2789
عنوان

چجوری به مامانم بگم میخوام برم برای همیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 906 بازدید | 55 پست
🤣قربون دهنت

اخه یک ماهه که جور نمیشه فکر کنم یک سال را طول بکشه و الانم سخت شده مگه قاچاقی برن انم ریسکه بعدم الان بگن تا یکسال مادره ناراحت بشه بلیط گرفتن بگن ما یک سفر کاری میخاهیم بریم چند وقت انجا تا هضم بشه براش بعدم بگن ماندگار شدیم

اون موقع ۲۶ سالش بودراستش من چون همسرم نظامی هست نمی‌تونیم حتی بهش فکر کنیم،زندگیمونم همینجا بد نیست ...

اوووووو آره 

منم تو فکر مهاجرتم 

اما خب نمیدونم

از یه طرفم دلم میخواد برم یه شغل دولتی مث آدم بشینم سرجام😑😂

https://abzarek.ir/service-p/msg/2047625ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا یه سوال دیگه برای لیسانس دوباره امتحانی کنکوری چیزی هم داد ؟😂😂😂خب وقتی آنقدر شرایط خوبه چجور ...

والا😂🥲 

سختیش که خب معلومه سخته ولی به آرامش بعدش می ارزه

راضی به رضایش🩵
چقدر تلخ بود... کاش مجبور نبودین برای داشتن یه شغل که بدیهی ترین نیاز انسانه مهاجرت کنین ....واقعا ک ...

بخدا هیچ شرکتی نیست که نرفته باشه هیچ آزمونی نیست که نداده باشه الان با ارشد مکانیک و اون همه درس خواندن نشسته تو خونه

راضی به رضایش🩵
حالا بذار کارهاتون جور که شد بگید هنوز نه به دار نه به باره

عزیزم شما درک نمیکنی من همین که قصدشو دارم حس عذاب وجدان دارم فقط دارم میپرسم که راه حلشو پیدا کنم چجوری ارومش کنم که با آرامش ادامه زبانمو بخونم

راضی به رضایش🩵
اوووووو آره منم تو فکر مهاجرتم اما خب نمیدونماز یه طرفم دلم میخواد برم یه شغل دولتی مث آدم بشینم سرج ...

من که میگم آدم شغل داشته باشه،زندگی متوسط رو به بالا داشته باشه،واقعا مهاجرت لازم نیست،چون هر جای دنیا هم بره،بهشت هم باشه بالاخره مهاجر هست و شهروند درجه دو،ولی آدم تو کشور خودش بدترین شرایط هم داشته باشه،بالاخره شهروند درجه یکه

من که میگم آدم شغل داشته باشه،زندگی متوسط رو به بالا داشته باشه،واقعا مهاجرت لازم نیست،چون هر جای دن ...

هعی چی بگم 

میترسم از اینکه اطرافیانم خیلی پیشرفت کنن و از قافله عقب بمونم😑😂حتی میترسم داداشم بره 

و من نتونم پیشش باشم

https://abzarek.ir/service-p/msg/2047625ناشناسه حوصلت سر رفت بیا