2777
2789
عنوان

سیسمونی تا الان ذهنمو درگیر کرده😰

1079 بازدید | 48 پست

بچه ها من یه درآمد ناچیز دارم و واقعا برای زندگیم نیاز دارم.حالا مامانم گیر داده که کل حقوقتو چند ماه جمع کن بده برم برات سیسمونی بگیرم!

مشکل من اینه الان در این برهه زندگی واقعا نمیخوام پولم که بزحمت بدست میارم خرج تیر و تخته بشه تا مامانم بتونه پیش مردم پز بده! 

به نظرتون چی بگم بهش؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب تصمیم دارید خودتون بخرید یا میخواهید مادرتون با پول خودش بگیره؟؟

در کل تو رسم و رسومات اینطوره که بلاخره لوازم ضروری مثل ساک و لباسو که میخره مادر دختر

البته الان ۲ تا زن داییام مادراشون تکمیل سیسمونی آوردن

ولی خوب من دلم واسه بابام میسوزه

من اصلا قصد ندارم تخت و کالسکه و فلان و فلان بخرم

چون خونم کوچیکه واقعا جا ندارم و بچه هم یکی دوسال که اصلا تو اتاق خودش نمیخوابه

قصددارم یکی دوسالش شد شرایطم اوکی شد خودم بخرم

نه اینکه الان مامانم پدرمو دربیاره بعد به اسم خودشم پیش همه تموم کنه 

خب بچه شماست و تصمیمش با خودتونه

مامانم الان دندون تیز کرده وایستاده میگه من نمیدونم شوهرت چک بده من تکمیل سیسمونی بخرم!!!!

میگم خوب تصمیم من اینه نمیخوام پول یه مشت تیر و تخته بدم آخرشم بزنی به اسم خودت فخر بفروشی به فامیل

بهش بگو ممنون مامان جان

ولی ما به رسم مزخرف سیسمونی اعتقادی نداریم 

هروقتم بچه دار شدیم پدرش براش خرید میکنه 

شهریارا گو دل از ما مهربانان مشکنید🦋 ورنه قاضی در قضا نامهربانی می‌کند 

با مامانت قهر کن یکم براش ناز کن بگو واییی مامان من افسردگی زایمان و این حرفا گرفتم دردودل کنیم خوب بشم

با اینا حواسشو پرت کن بعدم برو پولتو خرج چیزی که خودت میخوای کن

دلم باران، دلم دریا، دلم لبخندِ ماهی‌ها، دلم اِغوایِ تاکستان به لطفِ مستیِ انگور، دلم بویِ خوشِ بابونه میخواهد...
در کل تو رسم و رسومات اینطوره که بلاخره لوازم ضروری مثل ساک و لباسو که میخره مادر دخترالبته الان ۲ ت ...

واقعیت مادر منم همینطور بود و من چون بابام بیکار بود خودم و شوهرم تمام لوازم لازم رو خریدیم اما دیگه به کالسکه و تخت و کمد و لوازم اضافی نرسید ...دقیقا هرچی گرفتیم مصرف شد 

اما مادرم خیلی دلش میخواست بگیره و مدام جلوی من هی به بابام می‌گفت دخترت حامله است سیسمونی میخواد و بچه میاد بدون وسیله میمونه و ....

خلاصه همون ملزومات اولیه رو هم خودتون بخرید خانواده رو کلا مرخص کنید کلی هم شما پز بدید که ما ازین رسومات کشیدیم بیرون بچه ی ماست چرا بقیه زحمت بکشن

بنظرم همینو بگو بگو مثلا این پولم رو ب زحمت واسه فلان چیز جمع کردم سیسمونی معمولی هم میخوام‌و اینا ب ...

راحت نیستم کارش زوره 

میگه شوهرت چک بده من بلید تکمیل سیسمونی بیارم برات جلوفامیل کم نیارم!!!! 

میگم خوب تو این شرایط چرا روان منو بعم میزنی من نمیخوام تو این شرایط پول تیر و تخته و فرش و پرده و کوفت و زهرمار بدم 

هر وقت شرایط زندگیم به ثبات رسید خودم کامل میخرم 

دوست داره مارو فشار بندازه بعد پیش همه پز بده که اینهمه سیسنونی رو خودم خریدم واسه دخترم

حتی من یه النگو ریز قبلا خریدم بهم میگه اونو بده به بچت جلوهمه هدیه بدم