زهههههههرااااااا مدیر عضویت: 1403/04/04 تعداد پست: 11444 عنوان سیسمونی تا الان ذهنمو درگیر کرده😰 | مشاهده متن کامل بحث + 1079 بازدید | 48 پست بچه ها من یه درآمد ناچیز دارم و واقعا برای زندگیم نیاز دارم.حالا مامانم گیر داده که کل حقوقتو چند ماه جمع کن بده برم برات سیسمونی بگیرم!مشکل من اینه الان در این برهه زندگی واقعا نمیخوام پولم که بزحمت بدست میارم خرج تیر و تخته بشه تا مامانم بتونه پیش مردم پز بده! به نظرتون چی بگم بهش؟ 1403/04/07 | 04:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زهههههههرااااااا مدیر استارتر عضویت: 1403/04/04 تعداد پست: 11444 بهش بگو ممنون مامان جانولی ما به رسم مزخرف سیسمونی اعتقادی نداریم هروقتم بچه دار شدیم پدرش براش خرید ... باید جنگ کنم دیگه حرف حالیش نیس که
بابونه_ عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 746 برو با اون پول طلا بخر بعد بگو مامان رفتم برای بچم طلا خریدمبعدا میتونی طلارو بفروشی یکمم سود میکنی پولی هم برای سیسمونی نمیمونه دلم باران، دلم دریا، دلم لبخندِ ماهیها، دلم اِغوایِ تاکستان به لطفِ مستیِ انگور، دلم بویِ خوشِ بابونه میخواهد...
گلتپه عضویت: 1397/04/29 تعداد پست: 3617 اشتباه می کنی تو که میخوای بالاخره بروز بخری همین الان بخر که پیش شوهر و خانوادش سربلند باشی نه اینکه بزنن تو سرت مراتاجان بود جانان تو باشی❤❤❤
زهههههههرااااااا مدیر استارتر عضویت: 1403/04/04 تعداد پست: 11444 با مامانت قهر کن یکم براش ناز کن بگو واییی مامان من افسردگی زایمان و این حرفا گرفتم دردودل کنیم خوب ... یکم حالم بد میشه شوهرمو بدبخت میکنه مامانم یه نامردیه اعتقادش اینه مرگ خوبه واسه همسایهمثلا میرم لباس بخرم شونصد دست میده زیر بغلم میگه شوهرت بخره تو حالت خوب بشه به درک نداره
زهههههههرااااااا مدیر استارتر عضویت: 1403/04/04 تعداد پست: 11444 واقعیت مادر منم همینطور بود و من چون بابام بیکار بود خودم و شوهرم تمام لوازم لازم رو خریدیم اما دیگه ... آره همین کارو میکنم سرویس تخت ۵۰ میلیونی دیده میگه بیا بخرالان مهم تر از سرویس تختی که دوسال دیگه به کار بچه میاد زیاد تو زندگی مون داریم مگه مجبورم
بابونه_ عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 746 یکم حالم بد میشه شوهرمو بدبخت میکنه مامانم یه نامردیه اعتقادش اینه مرگ خوبه واسه همسایهمثلا میرم لبا ... فکر کنم تو هم از مامانت میترسییکمم نافرمانی کم چون داره توی فشار قرارتون میده و متاسفانه درک نمیکنه شرایطتون رواما بهش بی احترامی نکنفقط یه مدت قهر کن باهاش دلم باران، دلم دریا، دلم لبخندِ ماهیها، دلم اِغوایِ تاکستان به لطفِ مستیِ انگور، دلم بویِ خوشِ بابونه میخواهد...
صدبار_ترکیدههه عضویت: 1403/03/28 تعداد پست: 6568 راحت نیستم کارش زوره میگه شوهرت چک بده من بلید تکمیل سیسمونی بیارم برات جلوفامیل کم نیارم!!!! میگم خ ... ای وای مامانت از ایناست ک میخواد خیلی تو چشم فامیل باشهوضع مالی خودش چطوریه؟ یعنی میتونه بخره ونمیخره؟بگو مامان جلوی شوهرم زشته بیام پولو بدم ب تو میفهمه و ب خانوادش میگهی چیز اینطوری باید بگی البته بعید میدونم حریفش شی :(
زهههههههرااااااا مدیر استارتر عضویت: 1403/04/04 تعداد پست: 11444 کسی که می خواد پز بده خودش بخره نه با پول تو. طلا بخر برای بچه بگو دادم طلا همون دیگه مشکل اینهکجای کاری قبلانا یه النگو ریز خریدم میگه اونو بده من جلوهمه کادو بدم بچت!میگم پس خودم چی بدم بخدا مسخره بازی شده
reginaa عضویت: 1402/05/03 تعداد پست: 246 همون دیگه مشکل اینهکجای کاری قبلانا یه النگو ریز خریدم میگه اونو بده من جلوهمه کادو بدم بچت!میگم پس ... برای خودت بخر یا بگو جایی سرمایه گذاری کردیم باران که می بارد دلم چه کودکانه تنگ می شود،،،،
زهههههههرااااااا مدیر استارتر عضویت: 1403/04/04 تعداد پست: 11444 برو با اون پول طلا بخر بعد بگو مامان رفتم برای بچم طلا خریدمبعدا میتونی طلارو بفروشی یکمم سود میکنی ... خوب با حقوق یک ماهم طلا خریدم بقزه ماها هست که بتیغه منو دیگه☹️😰میخواستم بگم شوهرم وام گرفته میدم برا قسط که اونم بفهمه منو خفه میکنه که تو چرا مارو ول کردی چسبیدی شوهرت
hooooof عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 16096 میدونه دقیقا چقدر میگیرم☹️مطمعنم جنگ میندازه عزیزم تو ی مامانی قوووی باش 😘بزار الگوی بچت باشی اونکاری ک فک میکنی درسته انجام بده و حرف زور رو قبول نکن
abegel عضویت: 1402/04/31 تعداد پست: 3211 باید جنگ کنم دیگه حرف حالیش نیس که یک کلام ختم کلام بگو شوهرم راضی نبستگفته بچه خودمه وسایلاشم دندم نرم خودم میخرم شهریارا گو دل از ما مهربانان مشکنید🦋 ورنه قاضی در قضا نامهربانی میکند
زهههههههرااااااا مدیر استارتر عضویت: 1403/04/04 تعداد پست: 11444 اشتباه می کنی تو که میخوای بالاخره بروز بخری همین الان بخر که پیش شوهر و خانوادش سربلند باشی نه اینک ... من بخرم هم شوهرم میفهمه مگه پنهون میمونه؟بزار بزنن چیکار کنم لعنت به سرنوشت که تو خانواده فقیر بدنیا اومدیم
بابونه_ عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 746 خوب با حقوق یک ماهم طلا خریدم بقزه ماها هست که بتیغه منو دیگه☹️😰میخواستم بگم شوهرم وام گرفته میدم ب ... بزار بگه ولش کنمامانت خیلی سلطه گره بهش اجازه ندهخودت خانم خونت باش نزار مامانت برا خونه زندگیت تصمیم بگیرع دلم باران، دلم دریا، دلم لبخندِ ماهیها، دلم اِغوایِ تاکستان به لطفِ مستیِ انگور، دلم بویِ خوشِ بابونه میخواهد...
زهههههههرااااااا مدیر استارتر عضویت: 1403/04/04 تعداد پست: 11444 فکر کنم تو هم از مامانت میترسییکمم نافرمانی کم چون داره توی فشار قرارتون میده و متاسفانه درک نمیکنه ... مامانم به معنای واقعی وحشیه شاید تاحالا مثالشو ندیدی