2777
2789
عنوان

مامان ها بیاین بگید کی مثل من هست

81 بازدید | 9 پست

من اونقدر بچمو‌ دوس دارم و از بیماری و اذیت شدنش و کرونا و هزار جور بلای دیگه ترس‌ داشتم و‌دارم دلم نمیخاد‌ دیگه بچه بیارم 

بنظرم دنیا خیلی جای‌وحشتناکی‌ یکی از دعاهای همیشگیم اینه زنده بمونم تا بچم حداقل ۱۸ سالش بشه 

من بخاطر همبن فکرا و ترسهام اصلا دوس ندارم دیگه بچه بیارم کسی مثل من فکر میکنه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدترین کابوس زندگی‌ برای من داشتن دو تا بچه اس 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

دلیلت چیه

کلا بچه دوس ندارم 

باز یه دونه دختر رو میتونم‌ دوست داشته باشم ، اما بدترین کابوسم اینه دو تا بچه یا پسر داشته باشم 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan