2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی این هاله صورتی که با چشم واضح دیده میشه منفیه ؟ نمیشه بهش اعتماد کرد؟

من متاسفانه استاد بی بی تستم از بس زدمو منفی بود

انشاالله من اشتباه کرده باشم ایندفعه 

بـه گـذشته بر میـگـردم به سـراغ خـاطـراتم....

تازه دیدم نوشتی منفی بود

هرموقع بی بی زدی تگم کن

من ۶سال منتظر بودم واسه همین میگم استاد شدم

انشاالله به زودی مادر میشی 

ناراحت نباش و غصه نخور

به وقتش 🌿

بـه گـذشته بر میـگـردم به سـراغ خـاطـراتم....

آزمایش دادم منفی بود 😭

اشکال نداره جمع و جور کن خودتو استرس و ناراحتی بذار کنار برای سیکل بعدی آماده باش

تجربه شد برات که خط تبخیر و خط مثبت رو بتونی از هم تفکیک کنی 

انشاالله ماه بعد خبر بارداری میدی 

ایشالا باردار میشی ولی بچه خیلی دردسر داره الان برا من یه سالشه عین این یه سال هر روز خودمو فحش میدم ...

نگو عزیزم بچست دیگه خدا حفظش کنه ، من یه پسر ۹ ساله دارم برای دومی یکساله اقدامم

اشکال نداره جمع و جور کن خودتو استرس و ناراحتی بذار کنار برای سیکل بعدی آماده باشتجربه شد برات که خط ...

دیگه نمیشه دارو مصرف کنم سیکل آخر بود برای من که تموم سد چوان توان جسمی و روحی آی وی اف ندارم 

خط تبخیر بعد از خشک شدنه بی بی چک صبح همون ثانیه اول که رسید به خط تی رنگ گرفت ! هر دو هم کاملا صورتی و با چشم واضحن ... من تا حالا یه مثبت کاذب داشتم اونم ویتاساین بود یک ربع بعد رنگ گرفت اما حالم از این مدیکور بهم میخوره دیگه 

تازه دیدم نوشتی منفی بودهرموقع بی بی زدی تگم کنمن ۶سال منتظر بودم واسه همین میگم استاد شدمانشاالله ب ...

بله شما درست گفتین عزیزم ولی حالم از بی بی چک بهم میخوره فقط یبار ویتاساین بعد یک ربع هاله داد وگرنه همیشه منفی بود یا خط سفید مینداخت اینکه ثانیه اول خط صورتی بندازه و واضح باشه و آزمایش منفی ندیده بودم هرگز 

خدا حفظ کنه گلت رو

درکت میکنم ولی عین من بین درمانات فاصله ننداز جا نزنبه وقتش میشه

دیگه کامل از درمان شیمیایی بریدم تو این یکسال هر ماه دچار کیست شدم الانم دوتا کیست ۶ و ۴ سانتی درست شده برام ،فعلا رو آوردم به طب اسلامی انشاالله که جواب بده