2777
2789
عنوان

یه رازی توی دلمه

220 بازدید | 9 پست

یه دردا کوچیک دارم باهاتون خواهش میکنم قضاوتم نکنید

من دو‌هفته دیگه بچم‌به دنیا میاد شوهرم رو نمیشه گفت عاشقشم اما دوسش‌دارم

زندگیم‌رو‌دوست‌دارم‌خونمون و هرچی‌که دارم

ولی گاهی یاد یه دورانی میفتم که حس آزادی رو چشیدم 

من خیلی علاقه به گیم داشتم و وارد یه فضای گیم باحال شدم هیچ‌دختری هم نبود همه پسر بودن ولی خیلی حس راحت باهاشون داشتم همش در حال بازی بودیم

سلام دوستان من ۲۵ سالمه ۱ سال 7ماهه عروسی کردم الان۴ ماه هست باردارم ناخواسته بوده ولی الان عاشقشم از وقتی صدای قلبشو شنیدم خداروشکر میکنم بخاطر هدیه ای که خدا بهم داده   

خب

۱۴۰۲ بهمن افسردگی شدید/۹۳کیلو🥺. 💪🏻🌱                  ۱۴۰۳ بهمن مشاور/دانشجو کارشناسی/ ۸۴کیلو🙂 💪🏻🌱  ۱۴۰۴بهمن  مشاور/دانشجو/70کیلو/ورزشکار😅                      1405 بهمن پایان کارشناسی/معلم/مشاور/ورزشکار 🥰            1406بهمن معلم رسمی/مشاور/ورزشکار/متاهل🤩.                        

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز کاهی یادم میفته چقد بی دغدغه بودم فقط فکر بازی کردن و‌بگو‌بخند بودم

سلام دوستان من ۲۵ سالمه ۱ سال 7ماهه عروسی کردم الان۴ ماه هست باردارم ناخواسته بوده ولی الان عاشقشم از وقتی صدای قلبشو شنیدم خداروشکر میکنم بخاطر هدیه ای که خدا بهم داده   

خیلی فکرش میفتم کاهی حتی اشکام میاد وقتی یاد اون دورانم میفتم

نمیدونم حس‌وابستگی یا هرچی هست هنوز‌که هنوزه درگیرشم

بیخیال عزیزم همه ما اینجوریم بارداریت هم ب این افکار بیشتر دامن میزنه

حس بدی دارم یه آقا پسره بود آدمین استریمش بودم امشب رفتم دیدم گذاشته فردا استریم دارم منم شوهرم حساس نیست ولی خب حس بدی دارم