2777
2789
عنوان

شوهرم تحقیرم میکنه بیاین

257 بازدید | 7 پست

خانما من مدتی هست کار سفارش زدن تو خونه رو شروع کردم 

از بس شوهرم بهم میگفت پس اینهمه رفتی کلاس چرا بلد نیستی ازش درامد کسب کنی…الان که شروع کردم دیروز یه مشتری آشنا داشتم وقتی محصول رو سفارش داد من روم نشد قیمت رو بهش بگم( دیدین ادم همیشه از آشنا ضربه میخوره)میدونم اشتباه کردم وقتی محصول رو اماده کردم پیام داد کنسل کرد منم گفتم دیر گفتین من پخت کردم براتون و خلاصه گفت امروز میاد میبره منم تااااشب منتظرش بودم ونیومد والبته ناگفته نمونه که گفت ما یهویی یکی از اقواممون فوت شد ودستمون بند شد کلییییی عذر خواهی کرد هم پیام داد زنگ زد‌گفتش میدونم دیر وقت میشه واینا ولی اگر ممکنه من اخر شب سر راه بیام بگیرم وببرم ( ببین میدونم اشتباه کردم خودم باید ساعت تعیین میکردم که مثلا فلان ساعت هستم)ولی چون قرار بود بیاد ببره منم فردا صبح نیستم و دیدم دوباره ممکنه من فردا بازم معطل این بشم

گفتم باشه بیدارم بیاین ببرین ولی تا نیم ساعت دیگه حتما بیاین

اما شوهرم از دیشب تا الان اینقدر خوردم کرد فقط شوهرم

هیچوقت ازم قدردانی نکرد هیچوقت پول نداد وسایل اولیه ام رو بخرم خودم پس انداز میکردم خودم دونه به دونه وسایلام وهزینه هایی که کردم برای کلاسام رو خودم زحمت کشیدم کار کردم و یه پله پیشرفت کردم

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید عزیزم حالا پول دربیار بعد توقع قدر دانی داشته باش

آخه میگی اولین کار......تازه اونم که نیومده 

عزیزم حالا که چشمای خوشگلت خورد به امضام دعا کن برای شوهرم کارخوب جور بشه شدیداو عمیقا به دعات محتاجم❤️🌹🙏

ببخشید عزیزم حالا پول دربیار بعد توقع قدر دانی داشته باشآخه میگی اولین کار......تازه اونم که نیومده

نه توقع قدر دانی ندارم

ولی هی راه میره میگه دل به غذا پختن نمیدی

درصورتی که من دارم صد خودم رو تو خونه میذارم

یکبار نشد چیزی که درست میکنم بگه افرین

همه اش باید یه چیزی بگه

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
نه توقع قدر دانی ندارمولی هی راه میره میگه دل به غذا پختن نمیدیدرصورتی که من دارم صد خودم رو تو خونه ...

آهان تشویقت نمیکنه ؟

پس معلومه حسودِ 

فق، میخواد انگیزتو ازت بگیره

عزیزم حالا که چشمای خوشگلت خورد به امضام دعا کن برای شوهرم کارخوب جور بشه شدیداو عمیقا به دعات محتاجم❤️🌹🙏