2777
2789
عنوان

شوهرم تحقیرم میکنه مرتب

137 بازدید | 6 پست

خانما من مدتی هست کار سفارش زدن تو خونه رو شروع کردم 

از بس شوهرم بهم میگفت پس اینهمه رفتی کلاس چرا بلد نیستی ازش درامد کسب کنی…الان که شروع کردم دیروز یه مشتری آشنا داشتم وقتی محصول رو سفارش داد من روم نشد قیمت رو بهش بگم( دیدین ادم همیشه از آشنا ضربه میخوره)میدونم اشتباه کردم وقتی محصول رو اماده کردم پیام داد کنسل کرد منم گفتم دیر گفتین من پخت کردم براتون و خلاصه گفت امروز میاد میبره منم تااااشب منتظرش بودم ونیومد والبته ناگفته نمونه که گفت ما یهویی یکی از اقواممون فوت شد ودستمون بند شد کلییییی عذر خواهی کرد هم پیام داد زنگ زد‌گفتش میدونم دیر وقت میشه واینا ولی اگر ممکنه من اخر شب سر راه بیام بگیرم وببرم ( ببین میدونم اشتباه کردم خودم باید ساعت تعیین میکردم که مثلا فلان ساعت هستم)ولی چون قرار بود بیاد ببره منم فردا صبح نیستم و دیدم دوباره ممکنه من فردا بازم معطل این بشم

گفتم باشه بیدارم بیاین ببرین ولی تا نیم ساعت دیگه حتما بیاین

اما شوهرم از دیشب تا الان اینقدر خوردم کرد فقط شوهرم

هیچوقت ازم قدردانی نکرد هیچوقت پول نداد وسایل اولیه ام رو بخرم خودم پس انداز میکردم خودم دونه به دونه وسایلام وهزینه هایی که کردم برای کلاسام رو خودم زحمت کشیدم کار کردم و یه پله پیشرفت کردم

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

اومد برد؟ بدون هزینه؟

با همسرت بحث نکن. کار خودتو بکن ادامه بده به کارت ولی دیگه اشنا و عریبه برات یکی باشه. قبلشم بیعانه بگیری که بهتر

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اومد برد؟ بدون هزینه؟با همسرت بحث نکن. کار خودتو بکن ادامه بده به کارت ولی دیگه اشنا و عریبه برات یک ...

شماره کارت و مبلغ رو براش گذاشتم 

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

به نظرم قات زده ازش جدا شو آدم های اینطوری اصلا تعادل روان ندارن فقط بلدندزر بزنن مزخرف بگن وحشی سادیسمی  حیوون عوضی گوز روانی چه منفور این وحشی ها خودمم جدا شدم مرتیکه عن بدذات گوز افتاده دنبالم  پیت پلید با اون ج نده دهاتی وحشی حیوون خاله زنک لاشی متاهلش عر میزنه فضولی گوز بازی  خاله زنک های وحشی پست پلید حیوون شایعه ساز حرف منه لوس بچه است تنبل دل نوشته پست پلید گوز روانی حیوون آشغال دیکتاتور عقده ای دهاتی تنه لش تازه به دوران رسیده حیوون 🖕🖕🖕🖕🖕🖕🔥🔥🔥🔥🔥

به نظرم قات زده ازش جدا شو آدم های اینطوری اصلا تعادل روان ندارن فقط بلدندزر بزنن مزخرف بگن وحشی ساد ...

چته لاشی

حلوا تو بخورم