2777
2789
خوندم....ترازت اردیبهشت چند شد؟ تا طبق سطحت راهنمایی کنم

اردیبهشت که اصلا حالم خوب نبود سرجلسه پریود بودم...نزدیک ۸۰۰۰ بود...ولی تو خونه مثلا زیست رو با آیکیو زمان بالای ۶۰ میزنم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اردیبهشت که اصلا حالم خوب نبود سرجلسه پریود بودم...نزدیک ۸۰۰۰ بود...ولی تو خونه مثلا زیست رو با آیکی ...

توخونه ایات اصلا ملاک نیس.....

توخونه اکثر بچه ها عالیه.....

الان مشکلت اینه که بعد زدن جامع چیکار کنی؟ درست فهمیدم؟

به امید روز های بهتر ادامه میدم....
توخونه ایات اصلا ملاک نیس.....توخونه اکثر بچه ها عالیه.....الان مشکلت اینه که بعد زدن جامع چیکار کنی ...

اره مثلا بعد اینکه کنکور زدم و اشکالات رو تو مباحث پیدا کردم قدم بعدی چی هست دقیقا؟

اره مثلا بعد اینکه کنکور زدم و اشکالات رو تو مباحث پیدا کردم قدم بعدی چی هست دقیقا؟

اگه نفهمیدی بخون بفهمی و تست بزن ازن بخش

اگه برای فهمیدن زیادی پیچیدست حذف کن

اگه فهمیدی قبلا یادت نبود یه مرور کن و تست بزن

تو زیست پاسخنامه نخون از کتابای درسیت تحلیل کن

من اردیبهشت ۱۰۹۰۰ شدم....کارمو بلدم

اگه نفهمیدی بخون بفهمی و تست بزن ازن بخشاگه برای فهمیدن زیادی پیچیدست حذف کناگه فهمیدی قبلا یادت نبو ...

چه عالی شدی ، موفق باشی

خب درمورد ، نکته سومی که گفتی تست از چی بزنم؟من واقعیتش مارکدار هامو مشخص نکردم...الان کاملا گمراهم که باید از چی تست بزنم؟

چه عالی شدی ، موفق باشیخب درمورد ، نکته سومی که گفتی تست از چی بزنم؟من واقعیتش مارکدار هامو مشخص نکر ...

از منبعی که تا الان داشتی بزن....مهم نیس فقط اون مبحث باشه

از منبعی که تا الان داشتی بزن....مهم نیس فقط اون مبحث باشه

ضریبدار بزنم مشکل نداره؟از اونجایی که کتابم دارم همراهش مرور میکنم؟

کلا نه فقط برا زیست واسه بقیه هم ضریبدار بزنم موردی نداره؟

بعد میشه بگی درسا رو چند درصد زدی که این ترازو بهت داده؟

ضریبدار بزنم مشکل نداره؟از اونجایی که کتابم دارم همراهش مرور میکنم؟کلا نه فقط برا زیست واسه بقیه هم ...

کلا ضریب دار بزن

زیست ۷۵ 

فیزیک و زمین ۶۴

شیمی و ریاضی ۵۶