2777
2789

ببینین خب از اول براتون بگم که

پنج روز پیش واسه بار اول اومدن خواستگاریم، بله رو هم گرفته بودن تقریبا، گل و شیرینی هم نیاوردن اصلا

بار دوم که قطعی شد هم شیرینی نیاوردن

الان از اول هفته تا امروز همششش میگن زودتر عقد کنیم، یعنی همین‌هفته؛ یعنی هنوز من وقت آرایشگاه و دسته گل و کفش و... هنوز نگرفتم.😅

مشکوکه اسی شاید پسره دلش پیش کس دیگس میگن زودتر عقد کنین ک پسره سرگرم شما بشه و اونو از یاد ببره

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تجربه ثابت کرده اونایی که زود عقد میکنن یه جای کارشون میلنگه!

شایدم ممکنه که  یه نفر توفامیلشون مریضه میترسن بمیره

ولی کلا   زود عقد نکن

برو مشاوره آزمایش  همه کاراتون رو با خونسردی انجام بده نه عجله ایی صحبت یه عمر زندگیه 

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄
چیکار کنم جمعه همین هفته عقد میکنم😔

بگو  عقد باشه برا بعد محرم  تولد  پیامبر

چرا فک میکنی زندگیت الکیه

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄