2777
2789

سلام بچه ها

من 3 ماهه تو اقدامم، مشکل خاصی نداشتم فقط به دکترم گفتم عجله دارم واسه همینم بهم لتروزول داد، 2 دوره استفاده کردم، هورمونای بدنم به هم ریخت، برای اینکه هورمونا درست بشه یه دوره مارلین داد، حالا بعد 1 ماه که پری شدم از دل درد دارم میمیرم، تا حالا همچین دردایی رو تجربه نکرده بودم

میخوام دکترمو عوض کنم، سالم بودم معلوم نیست باهام چیکار کرده

تهرانم

ممنون میشم اگه دکتر عالی سراغ دارین معرفی کنین

به نظرم زود به زود دكتر عوض كردن خيلي خوب نيست، چون تجربشو داشتم ميگم

اوائل استقاده از هر قرصي تا بدن عادت كنه يه مقدار همين عوارضو بهم ريختن هورمونها وجود داره

يكم صبر و تحمل كن 

شايد دل درد شديدت براي كيست باشه، منم همين دردا رو داشتم،

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم زود به زود دكتر عوض كردن خيلي خوب نيست، چون تجربشو داشتم ميگم اوائل استقاده از هر قرصي تا ب ...

منم موافقم دکتر عوض کردن زیاد خوب نیست، ولی اعتماد به دکتر خیلی مهمه

منم دکترم ماه پیش بهم لتروزول و کلی قرصای دیگه داد نخوردم گفتم بزار یه شب درمیون اقدام کنم به گفته خ ...

کار خوبی کردی عزیزم، من اشتباه کردم که با قرص شروع کردم هر چیزی سیر طبیعیشو طی کنه بهتره

منم دنبال دکتر زنان خوب هستم اگه سمت غرب تهران باشه که بهتر

عزیزم‌ دکتر من آقا هست ولی یه دکتر خانم هست که دیدم‌۳ نفر خیلی ازش راضی بودن از اطرافیانم...هر دوتاشونم ۲ تا زایمان پیشش داشتن و هد دو هم خیلی رو دکتر وسواس داشتن...دکتر طاهره کندی بیدگلی بیمارستان‌پارسیان تو سعادت آباد

گر نگهدار من آنست که من‌میدانم                                   شیشه را در بغل سنگ‌ نگه میدارد    

دکتر معصومه بختیاری متخصص زنان زایمان هستن حتما پیششون برید خیلی دکتر خوبی هستن
اینم ادرسش:انتهای بزرگراه چمران جنوب-نرسیده به باقرخان-نبش خ کاج-پ 36- ساختمان کلینیک امید تهران-ط3-واحد 5
اینستاشون:https://www.instagram.com/doctorbakhtiari/