2777
2789
عنوان

میشه یه یاری برسونید🫠🤌🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 890 بازدید | 178 پست
بخدا عصابم خورد شد دیگ از صب دوتا امتحان دادم رنگ ب رو ندارم اینم هرچی میگم نمیره بیشتر رو عصابه تا ...

بگو مزاحم شی میدمت دس فتا یا بابام😂🤌🏻

مجنون گشته ک در راهت سید

🌕After all time ,I came back to me

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم پس بیتوجهی 100 درصد نکردی چون در اینصورت اونوقت به تلاش هاشم توجه نمیکردی و نمی‌رفت رو مخت

اصن هرچی دارم بهش میگم ول کن من نمیخام برم تو رابطه امادگی ندارم و فقط سرم توی درس و جزومه نمیفمه هی میگم بلکه از خودش بفمه بعد یسال کوچیکتر از خودمع ولی گیر داده بهم

گیر داده اصن😐😐هی دیر ب دیر سین میکنم هر دوساعتی ی ساعتی از خودش بفمه ن بابا این گیر داده

کلا سین نزن بزار انقد پیام بده کو/نش پاره شه

برای رسیدن به حاجتم یدونه صلوات بفرستید...🤍
اصن هرچی دارم بهش میگم ول کن من نمیخام برم تو رابطه امادگی ندارم و فقط سرم توی درس و جزومه نمیفمه هی ...

نمیخواد باهاش حرف بزنی

بلاکش کن 

وقتیم میاد حرف بزنه کاااااملا سکوت کن و جوری رفتار کن که اصن نمیبینش

اینجوری بیخیال میشه 

لطفا به نیت حاجتم صلوات یا حمد میفرستید.ممنونم زیبا ها♥️زني را مي شناسم من، که شوق بال و پر دارد، ولي از بس که پر شور است، دو صد بيم از سفر دارد... زني را مي شناسم من، که در يک گوشه ي خانه، ميان شستن و پختن، درون آشپزخانه... سرود عشق مي خواند، نگاهش ساده و تنهاست، صدايش خسته و محزون، اميدش در ته فرداست...زني را مي شناسم من،که مي گويد پشيمان است، چرا دل را به او بسته، کجا او لايق آنست... زني هم زير لب گويد، گريزانم از اين خانه، ولي از خود چنين پرسد،چه کس موهاي طفلم را، پس از من مي زند شانه؟.. زني با تار تنهايي، لباس تور مي بافد، زني در کنج تاريکي، نماز نور مي خواند...زني را مي شناسم من،که مي ميرد ز يک تحقير،ولي آواز مي خواند،که اين است بازي تقدير... زني با فقر مي سازد، زني با اشک مي خوابد، زني با حسرت و حيرت،گناهش را نمي داند... زني واريس پايش را، زني درد نهانش را، ز مردم مي کند مخفي، که يک باره نگويندش، چه بد بختي چه بد بختي... زني را مي شناسم من، که شعرش، بوي غم دارد، ولي مي خندد و گويد، که دنيا پيچ و خم دارد..زني مي ترسد از رفتن که او شمعي ست در خانه، اگر بيرون رود از در، چه تاريک است اين خانه...زني را مي شناسم من،که رنگ دامنش زرد است،شب و روزش شده گريه،که او نازاي پردرد است...زني را مي شناسم من،که ناي رفتنش رفته،قدم هايش همه خسته،دلش در زير پاهايش،زند فرياد که بسه... زني در کار چون مرد است، به دستش تاول درد است، ز بس که رنج و غم دارد، فراموشش شده ديگر، جنيني در شکم دارد...شخصا از خداوند مهربان مسئلت دارم آقایون عضو نی نی سایت رو عاقل و از اینجا بیرون کنه😒 

وایییی😂😂😂تهدیدش میکنم اینم خوبه

تهدید اونجوری نکن شر میشه فقط بگو میدمت فتا😁

من عکس میخوام اسیییییی

کثافت چقد دلبری مگ بچه مردم اینجوری شده😂

نمیخواد باهاش حرف بزنیبلاکش کن وقتیم میاد حرف بزنه کاااااملا سکوت کن و جوری رفتار کن که اصن نمیبینشا ...

اصلا ب غیر اینا چیزیم بخاد بگه مهم نیست برام ولی واجبه کلا دیگ هرچی دارم ب هیکلش فاتحه میکنم بیشتر فاتحه کنم

تهدید اونجوری نکن شر میشه فقط بگو میدمت فتا😁من عکس میخوام اسییییییکثافت چقد دلبری مگ بچه مردم اینجو ...

واییی پلیس فتا خیلی خوب بود اینو مگ برم بگم بش😂😂😂🤌🏻

بخدا اصن قیافه ندارما خیلی معمولیم ولی گیر داده تف بم هرچی فک میکنم نمیفمم چ غلطی کردم بخدا این اینجوری شده از صبه فق با خدا راز و نیاز میکنم اینو از سر راهم بردارع😭😂😂

واییی پلیس فتا خیلی خوب بود اینو مگ برم بگم بش😂😂😂🤌🏻بخدا اصن قیافه ندارما خیلی معمولیم ولی گیر د ...

افریننننن

اینم میشه اگ برات شر نمیشه بگو پارتنر داری الکی یا خواستگار😂

ته تو پروفت شبیه ممد ۲۰ ساله از تهرانه چرا😂😭

اصن فک کنم تلگرام پلاسه این تلگرام هم جوریه ک قشنگ ان شی ملوم‌میشه ان شدی الان دیگ حتی تلگرامم نرم

برو ببینه سین نمیزنی بسوزه

برای رسیدن به حاجتم یدونه صلوات بفرستید...🤍
افریننننن اینم میشه اگ برات شر نمیشه بگو پارتنر داری الکی یا خواستگار😂ته تو پروفت شبیه ممد ۲۰ ساله ...

شر نمیشه تاز خبع سواستفادا موکونم باهاش

بخدا نمیدونم چرا هوش مصنوعی زده ریدع😭😭🤣

ولی تهیونگ الان زده با پوسترش فلن هممونو حامله کرده زاد و ولد زیاد شده از دیروز