2777
2789
عنوان

چجوری ازش جدا شم

1238 بازدید | 61 پست

لطفا قضاوتم نکنین ولی من یه زمانی انقدر عاشقش بودم که با هزار تا دعا و جادو جنبل فقط میخواستم عاشقم شه و بیاد خواستگاریم خودشم خیلی پسر شیطونی بود اما الان که میبینم میتونستم با خیلی ادمای بهتر باشم از همه لحاظ فعلا هم تو عقدم میدونم بهش بگم دلش میشکنه خیلی خیلی عاشقمه ولی من ازش خسته شدم خیلی بی عرضست 

با اینکه یبارم تا دم خیانت بهش رفتم گفت من ازت جدا نمیشم فقط کلی ناراحت شد و مدام گریه میکرد میگفت مگه چی کم گذاشتم برات 

ولی من حرکتی ازش نمیبینم واقعا باباش پولدار بوده ولی هرچی داشته پسرای دیگش گرفتن و باختن و الان یه خونه سه طبقه دارن که همگی اونایی که متاهلن و دو تا مجردا توش زندگی میکنن واقعا همه تعجب کردن من با این ازدواج کردم همه فکر میکردن من یه دوست پسر پولدار دارم  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وقتی عقد کردی و مشکل جدی وجود نداره به زندگیت ادامه بده

طلاق گرفتن انگار برا مردم فخر شده که یکی میگیره بقیه ام میگن منم طلاق بگیرم چشم و هم چشمی شده انگار 

هنر ساختنه نه عوض کردن عزیزم

این اخلاق ایده آل گرایی که داری زن یکی دیگم بشی میگی بهتر از اینم بود

همه ما میتونیم موردای بهتری داشته باشیم ولی انتخاب یا حالا قسمتون کس دیگه ایه

میشه برای خوشبخت شدنم دعا کنی؟                                  لطفا آقایون درخواست دوستی ندن.
وقتی عقد کردی و مشکل جدی وجود نداره به زندگیت ادامه بدهطلاق گرفتن انگار برا مردم فخر شده که یکی میگی ...

چرا میگم بی عرضست اصلا فکر زندگی جمع کردن نیست و حتی الان کار درست حسابی ام نداره یه ارز دیجیتال داره صبح تا شب تو اونه عاشق پول مفت بدست اوردنه 

اخرش چرا میخوای ولش کنی

بخاطر بی عرضگیش بخاطر اینکه میدونم حسرت خیلی چیزا تو دلم میمونه از همین الان اویزون جیب منه تازه گذشتش بیشتر اذیتم میکنه وقتی میبینم یه حیوونی بوده که هزار تا بلا سر دخترا میاورده

اما باطل شده توقع داشتم ولم کنه و بره دیگه تو مجردیش کم دختر پیشش نبوده

اسی توضیح بده ببینم واقعا مگه اثر داره ؟ چجوری بودن

آخه من باورم نمیشه 

از هزاران یک نفر اهل دل اند .ما بقی تندیسی از آب وگل اند 
چرا میگم بی عرضست اصلا فکر زندگی جمع کردن نیست و حتی الان کار درست حسابی ام نداره یه ارز دیجیتال دار ...

بی عرضه بودنش قبل عقد مشخص نبود؟

یا اون موقع چون عاشقش بودی ندیدی؟

میشه برای خوشبخت شدنم دعا کنی؟                                  لطفا آقایون درخواست دوستی ندن.