2777
2789

من پریود نمی‌شدم تنبلی داشتم پرولاکتینم بالا بود 

با دارو ماه پیش شدم ۲۸مهر این ماه هم ۲۷ابان بد از ظهر شدم 

تخمک گزاری من کیه 

بخاطر تنبلی روز تخمک گذاریت ممکنه بهم بریز ولی معمولا وسط سیکله ولی سونو هم بری روز ۱۲ سیکلت نیتونی ...

ماه پیش روز ۱۴رفتم ولی باز نفهمیدم آزاد نشده بود سایزش۲۰بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن آخه من واسه دختر میخام روز تخمک گزاری نباید باشه:»

دقیقا روز پاکی اقدام کن 

دختر راحته هرموقع اقدام کردی کردی 

۴۰ روز قبلشم خودت پودر کاسنی بخور هرروز

پسرداری ؟ واسه پسرت چه روزی اقدام کردی ؟ 

به طبع شوهرم خیلی ربط داره 

شوهرت خیلی گرمه؟

دقیقا روز پاکی اقدام کن دختر راحته هرموقع اقدام کردی کردی ۴۰ روز قبلشم خودت پودر کاسنی بخور هرروزپسر ...

پسر دارم سر پسرم عسل سیاه دونه می‌خوردیم با شوهرم شوهرمم کاسنی روزای ک کیت مثبت شد رابطه داشتیم اما دختر خیلی سخته میترسم باز پسر بیارم 😔

پسر دارم سر پسرم عسل سیاه دونه می‌خوردیم با شوهرم شوهرمم کاسنی روزای ک کیت مثبت شد رابطه داشتیم اما ...

حالا بجا شوهرت خودت کاسنی بخور 

دقیقا روز پاکی اقدام کن 

شوهرت زیاد عرق میکنه یا سرماییه

حالا بجا شوهرت خودت کاسنی بخور دقیقا روز پاکی اقدام کن شوهرت زیاد عرق میکنه یا سرماییه

الان روز نهم سیکلمه فلا کاسنی نخوردم زیاد عرق می‌کنه  شوهرمم

الان روز نهم سیکلمه فلا کاسنی نخوردم زیاد عرق می‌کنه شوهرمم

وسط سیکلت اقدام نکن اتفاقا دختر آوردن که راحت تره. 

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

بزار ماه بعد اقدام کن الان اقدام کنی احتمال پسر زیاده ماه بعد روز پاکیت اقدام کناز الان شروع کن کاسن ...

عزیزم تخمک گزاریم باید دوسه روز قبل اون اقدام کنم بد پاکی نمیگیره ماه پیش یازده سیکل کردم نگرف

ن اصلا راحت نیست نمیگیره چون روز تخمک گزاری اقدام نمیکنم احتمال بارداری خیلی کم میشه...

پس منکه راحت دو تا آوردم😄منم میگم پسر آوردن سخته.

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚