2777
2789
عنوان

چجوری ازش جدا شم

| مشاهده متن کامل بحث + 1332 بازدید | 61 پست
بی عرضه بودنش قبل عقد مشخص نبود؟یا اون موقع چون عاشقش بودی ندیدی؟

چون عاشقش بودم هیچیو ندیدم هییییچی واسم مهم نبود ولی واقعا این پسر بدرد من نمیخوره کل انرژیمو میگیره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرمنده ولی نمیشه هم ممنوعه هم نمیخوام یکی دیگه مثل خودم بیچاره شه بسپار به خدا مطمئن باش برات رقم می ...

من بدبخت شدم فقط میخوام لااقل بهم اهمیت هم بده

از هزاران یک نفر اهل دل اند .ما بقی تندیسی از آب وگل اند 
مثلا چیکار کرده دخترا رو

با دوستاش با دختره دوست میشدن و رابطه داشتن گاهی سه تایی گاهی ام جدا جدا یجوری نقش باز میکردن که دختره فکر میکرد اینا نمیدونن با جفتشونم هست

فقط زودتر جداشو همین

شاید بقیه سرزنشت کنن بگن چرا نفهمیدی و اینا ولی جلو ضرر و هرجا بگیری منفعته

فقط جداشو دد اولین قدم هم کل حقوقت رو بهش بگو طلا خریدم یا بگو برای مامان بابام کادو خریدم

ازش پول بخواه بگو واسه قلان مراسم باید برام کادو بیارید رسم داریم ازش بخواه برات خرید کنه

تحت هیج شرایطی باهاش زندگی نکن و عروسی نگیر

به خانوادش اطلاع بده اگه عرضه اداره کردن زندگی نداره وظیفه اوناست که خرج زندگیتون و بدن و مایحتاج تورو تامین کنن