2777
2789
عنوان

دلم‌گرفته خیلی تنهام

| مشاهده متن کامل بحث + 1181 بازدید | 61 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من اون مادرم ندارم حتی .تنهای تنها بی کسه بی کس 

خیلی سخته خیلی 

دلم میخواس چنتا آبجی داشتم همیشه کنارم بودن

مامانم ک میخواد بره بیمارستان خیلی احساس تنهایی میکنم هر یک روزی ک اونجاس برام یه عمره 

من امشب از دست شوهرم نزدیک بود سکته قلبی کنم همین الان از بیمارستان اومدم نوار قلب گرفتم کلی آمپول و قزص زیر زبونی دکتر بهم داد بسکه عصبیم کرد از مردا توقع نداشته باش شوهر من یکی از اون مردایی بود که همه حسرتشو میخوردن از خوبی ولی حالا فهمیدم تو این دنیا هیچی همیشگی نیست

خیلی سخته خیلی  دلم میخواس چنتا آبجی داشتم همیشه کنارم بودن مامانم ک میخواد بره بیمارستان خیل ...

منم شرایط تو رو دارم به علاوه یه مشکل دادگاهم دارم که تقریبا دوازده روز دیگه هست برام دعا کنید

اللهم صل علی محمد و ال محمد
مثل شوهر منه بی احساس یه تیکه یخ مثل باباش میمونه.

اره خیلی بی احساسه هیچ وقت نشده بهم بگه دلیل گریه هات چیه 

تازه یبار ب مامانش میگفت ک این دیوونس میره تو اتاق میشینه گریه میکنه لشک تمساح میریزه

خیلی سخته خیلی  دلم میخواس چنتا آبجی داشتم همیشه کنارم بودن مامانم ک میخواد بره بیمارستان خیل ...

منم نه مادر دارم نه خواهر دارم نه خاله دارم هیچ کسو ندارم هیچ‌کس افسردم همیشه استرس دارم اینم زندگیه آخه ما داریم

خدایا فرشته کوچیکم پسر عزیزمو به من برگردون.من به امید تو فقط زنده ام خدای من
منم نه مادر دارم نه خواهر دارم نه خاله دارم هیچ کسو ندارم هیچ‌کس افسردم همیشه استرس دارم اینم زندگیه ...

منم فقط مادرو دارم اونم وقتی میبنم داره جلو چشام آب میشه داغون میشم