بچه ها ۳۷ سالم شده دانشگاه رفتم کسی نبود سر کار رفتم همه کوچیکتر از من بودن تو فامیل کسی نیست تودوست و آشنا کسی نبود با هر کی آشنا شدم دنبال خوش گذرونی بود هر چی چله و دعا و نماز شب خوندم فایده نداشته چه خاکی توسرم بریزم
من خیلی دوست دارم مادر بشم طبیعت که مناظر من نمیمونه خواستم ت خ م ک هامو فریز کنم که گفتن بکارتت آسیب میبینه چون از راه واژن این کار میکنن موندم چکار کنم خیلی حالم بده خیلییییییی
عزیز دلم اینقدر نگران نباش فقط به خدا توکل کن...درسته ۳۷ سالتونه ولی دلیل نمیشه بچه دارنشین...زندایی من ،دخترعمه شوهرم،دخترعموی خودم همه ۴۰ با بالا ازدواج کردن و بچه دارم شدن 🌺صلوات نذر خانوم نرجس خاتون مادر آقا امام زمان(ع)کنید و ببینید چطور هرچیزی که میخواین سریعا برآورده میشه ..مگر خدا نخواد وگرنه رد خور نداره...منم دعاکنین❤️
خوب چکار باید میکردم؟ تا هر کسی از راه رسید خودمو در اختیارش قرار میدادم ؟
درود بر شرفت💐
😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه: برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅
حالا بک باز ازدواج کردم ولی احساس بدی دارم میترسم دبگ نتونم ازدواج کنم با پسری در ارتباطم قرار شده بیاو خواستگاری ۱۰روز دیگ نمیدونم اعتماد کنم همه میگن الکیه!؟